5 kurusum yok desem inanir misin ? Bankada ki para da suyunu cektiTwitch acalim bence paralari boluselim nasil
Para bulamayinca ben
5 kurusum yok desem inanir misin ? Bankada ki para da suyunu cektiTwitch acalim bence paralari boluselim nasil
Para bulamayinca ben
Bmw şaşırttı M2 de sahte o yuzden sordumGerçek gerçek 520i'de bile işlevsel o çıkışlar
Competition da işlevsel hacıBmw şaşırttı M2 de sahte o yuzden sordum
Hayatta inanmam5 kurusum yok desem inanir misin ? Bankada ki para da suyunu cekti
Simdi hesapta ki bakiyeyi gosterirdim de neyse ayip olurHayatta inanmam
Araban var mi ? Var ben anlamamSimdi hesapta ki bakiyeyi gosterirdim de neyse ayip olur
Benim miymis ? Vallahi ruhsatta sahibi olarak peder beyin ismi yaziyor. Surekli ben kullaniyorum, ben ilgileniyorum ama benim degil yaniAraban var mi ? Var ben anlamam
Benimde param yok hadi bakalimBenim miymis ? Vallahi ruhsatta sahibi olarak peder beyin ismi yaziyor. Surekli ben kullaniyorum, ben ilgileniyorum ama benim degil yani
Benzinli otomobil kullanmak nasıl bir duygu? Ben bi kere gaz bitince benzine aldıydım 5 dakka baya üzülmüştümAraban var mi ? Var ben anlamam
Gecen ay 450 lira gitti benzine valla bir yerden sonra acimiyorBenzinli otomobil kullanmak nasıl bir duygu? Ben bi kere gaz bitince benzine aldıydım 5 dakka baya üzülmüştüm
Hiç diyon mu az yakan bir arabam olsaydı artan 150 lirayla ne yapardım diyeGecen ay 450 lira gitti benzine valla bir yerden sonra acimiyor
Benim hem param hem arabam yok. Sen yine iyisinBenimde param yok hadi bakalim
yokHiç diyon mu az yakan bir arabam olsaydı artan 150 lirayla ne yapardım diye
biz her sene 1 hafta muğlada çadır kuruyoruz. Yani uzun süreli ve geniş bişey lazımdı. Ve boyutlarına, kalitesine göre çok uygun fiyatlı. 1+1 ev gibi bi odası bi salonu var o kadar büyük.
https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-kamp-cadiri--id_8347889.html
https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-blackfresh-cadir-id_8357354.html
abi su ikisinden birini secebilirsin benim tavsiyem bu yonde olur. 2 seconds olanlari gormussundur bende de var, kapaninca tepsi gibi oluyorlar tasimasi zor, bagajda gereksiz yer kaplar tavsiye etmiyorum o yuzden. Bunlarin kurulumu cok basit zaten sova gerek yok 2 saniye falan isik gecirmeyen cadir da cok pahali gelmezse tavsiye ederim, sabah gunes vurdugunda cadira iyiki almisim dersin diger cadirin da avantaji disindaki bolme sayesinde esyalar icerde yer daraltmiyor ve yagmur vs falan olursa piknik tupu vs gibi seyleri de yagmurdan korursun orda eyorlamam bu gadar
2018 auto china Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury kettlela geliyormuş
yok dalyan. Kral mezarlarının tam karşısı missssÇubucak'a mı gidiyonuz ?
Yok be oda düz plastikCompetition da işlevsel hacı