Onlardan değil de https://www.sahibinden.com/ilan/yed...ord-taunus-jant-lastik-takimi-510800227/detay şundan takicam
bunlar gts jantı yalnız
Onlardan değil de https://www.sahibinden.com/ilan/yed...ord-taunus-jant-lastik-takimi-510800227/detay şundan takicam
Tam olarak neresi oluyor burası?
İzmir sahil yolunda 3 yıl önce başlayan şu yukarıdaki projenin %80 i bitmiş peysaj çalışmaları kaldı.Bugün ilk defa alt geçit yolunu kullandım.Aşırı güzel birşey olacak gibi
Biliyorum da daha güzel düz kollulardanbunlar gts jantı yalnız
Yüzümüzden gülücükler hiç eksik olmasın
Karataş Lisesinin 1-1,5 km ilerisi Göztepeye doğruTam olarak neresi oluyor burası?
Buna çok benzer bir projeyi 4. sınıfta kentsel tasarım projesi olarak yapmıştık da Bizim proje alanı Altınyol Bayraklı bu Hyundai-Yükseliş ile dere arasında bir yerlerdeydiKarataş Lisesinin 1-1,5 km ilerisi Göztepeye doğru
Huawei yi bilmiyorum da Xiaomi de arastirilabilinir. Kullanıyorum çok memnunumAlacagimdan degil fantezisine bakiyorum telefonlara. Son zamanlarda huawei markasini cok duydum.bugunde her yerde mate 10 lite modeli indirimde diye haberi vardi. Tasarimi guzel ozellikler fena degil kullanan bilen varmi su markayi diye merak ettim. Nasildir sizce ? Ozellikle islemcilerini daha once duymadim baya ilginc geldi.
Daha iyisi kotusu muhabbetine hic girmiyorum. Benim su an favorim one plus 5t oda turkiyede pahali.(3000 civari )1900 lu fiyatlar gordum nette huawei icin merak ettim.
Benim app de muhurluydu bildigim kadariyla artik muhur bakilmiyor .muhurden once onemli olan yazi karakter boyutluk genislik uzerinde vida olmamasi vs ugrasmis biri olarak soyluyorum tuv de acimiyorlar.
Huawei Mate 10 güzel telefondur. Lite'ını bilmiyorum ama mutlaka oda iyidir.Alacagimdan degil fantezisine bakiyorum telefonlara. Son zamanlarda huawei markasini cok duydum.bugunde her yerde mate 10 lite modeli indirimde diye haberi vardi. Tasarimi guzel ozellikler fena degil kullanan bilen varmi su markayi diye merak ettim. Nasildir sizce ? Ozellikle islemcilerini daha once duymadim baya ilginc geldi.
Daha iyisi kotusu muhabbetine hic girmiyorum. Benim su an favorim one plus 5t oda turkiyede pahali.(3000 civari )1900 lu fiyatlar gordum nette huawei icin merak ettim.
Radyasyondan sıkıntı yok bizim cihazlarda ya. Baya arastirmistim ben alırken mi5s imiHuawei Mate 10 güzel telefondur. Lite'ını bilmiyorum ama mutlaka oda iyidir.
Xiaomi güzeldir, lakin malzeme kalitesi ve radyasyon bakımından Huawei daha iyidir.
Merhaba bu arada
Xiaomi mi 6 ile baya saglam bir yer edindi kendine ama cerceve oraninin eskileri ile ayni olmasi biraz daha az satmasina neden oldu. Mi max mi mix vs vs cok fazla serisi var aslinda ama turkiye umurlarinda degil.Huawei Mate 10 güzel telefondur. Lite'ını bilmiyorum ama mutlaka oda iyidir.
Xiaomi güzeldir, lakin malzeme kalitesi ve radyasyon bakımından Huawei daha iyidir.
Merhaba bu arada
Abi benim telefonda da var yüz tanıma tak diye açıyor. Parmak izi de öyle ama çoğu zaman kullanmıyorum bileXiaomi mi 6 ile baya saglam bir yer edindi kendine ama cerceve oraninin eskileri ile ayni olmasi biraz daha az satmasina neden oldu. Mi max mi mix vs vs cok fazla serisi var aslinda ama turkiye umurlarinda degil.
F/p olarak hala one plus 5t favorim. Yuz tanima sistemi iphonedan cok daha hizli saka gibi yapmislar
Mi 5s te oldugunu bilmiyordum iyiymisAbi benim telefonda da var yüz tanıma tak diye açıyor. Parmak izi de öyle ama çoğu zaman kullanmıyorum bile
Asus telefondan cekilirmi senceHuawei Mate 10 güzel telefondur. Lite'ını bilmiyorum ama mutlaka oda iyidir.
Merhaba bu arada