Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donanıma göre değil abi bildiğim kadarıyla güçlü motorlarda var. 1.6 biturbo dizel ve 1.6 200bg likte. Aynı yeni focus ve vag grubunun torsiyon-bağımsız mevzusu gibi.

Değişim sebebi de Opel yaptığı o.... Büyük olasılık ilk çıktığında yılın otomobili ödülü için bu sistemi bütün arabalara koydular. Sonra maliyetleri düşürmek için güçsüz motorlardan çıkardılar. Zaten astra nın yılın otomobili seçilme sebebi de her şeyi ucuza sunabilmesi.

Bi de kaputtaki izolasyon malzemesi de 2016 larda kalktı alınacaksa 2015 alınmalı bence

Bauhaus'da PlastiDip'i görünce dayanamadı @Porsche :D

0518a0d1-b71f-45de-b661-d147a0847281.jpg

Emin misin :) ?
M5 tarihinde ilk defa 4 ceker olarak uretildi rekabete uyum saglayabilmek icin. Ayrica hem 4 ceker hem 2 ceker modunda kullanimi da ilk Mercedes E63 Amg’de uygulandi, daha sonra Bmw kullandi bunu
M5 kendisinin rakibi olarak E63’u gorur RS6’yi degil. Sayet rakip olabilmeleri icin RS6 ile yarisacak bir otomobil uretmeleri gerekir
Bmw bu rekabette geride kaldi..
Sunu da belirteyim ; rekabet her zaman en guclu motoru, en yuksek tork ve beygir degeri uretmek veya pisti hizli donmek degildir. Sen Bmw olarak 4 ceker bir M uretme ihtiyaci duyuyorsan bu bile bazi seylerin bir gostergesidir
Eminim

Edit: bu son cümle benim m5 deme sebebimin özeti;
The Audi is bi-turbo fast, Quattro-earthed and four-rings-solid. A future champ, no doubt, a highly competent attempt at perfection. But at the same time this is a strangely soulless automobile, remote and rather cold, chip-biased and not a particularly gifted communicator. Kind of a triumph of machine over man, really. The M5 is an extremely well balanced all-rounder, a master of feedback, honest through and through, always ambitious but never aloof. It is, by a short head, the better car.

Kaynak (arayınca ilk bu çıktı): https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/comparison/2013/audi-rs6-avant-vs-bmw-m5-2013-car-review/

Son düzenleme:
Dizelini kullandım hatta siteye testini yazdım ve yazdığımdan beri en çok okunan yazı :D ama benzinlisi tam soru işareti
Ben test ediyim diye gittim 2 3 km kullandırttılar 1.2sini sinirim bozuldu çok odaklanamadım araca. İyi hızlandığını ve motorun 3 silindirden dolayı birazcık titreşimli olduğunu hatırlıyorum.

Ben test ediyim diye gittim 2 3 km kullandırttılar 1.2sini sinirim bozuldu çok odaklanamadım araca. İyi hızlandığını ve motorun 3 silindirden dolayı birazcık titreşimli olduğunu hatırlıyorum.
Gidecek ve öyle bir havaya gireceksin ki sana o an o arabaya satabilecekler yoksa kullandırmıyorlar :D sesi nasıl hatırlıyor musun peki şevke getirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...