Birkaç ay önce beni aradığında bakmadığımız marka kalmadığını farketmiştik hatırlıyor musunBaşka bir şey lütfen 3.sü biraz absürt kaçar millet opelde çalışıyorum sanar
Birkaç ay önce beni aradığında bakmadığımız marka kalmadığını farketmiştik hatırlıyor musunBaşka bir şey lütfen 3.sü biraz absürt kaçar millet opelde çalışıyorum sanar
O astra çok iyiydi, onun gibisi o paraya biraz zor. Keşke şimdi olsa da hemen alsan.Başka bir şey lütfen 3.sü biraz absürt kaçar millet opelde çalışıyorum sanar
En azında ufak bir liste oluşturduk o bile bir şeyBirkaç ay önce beni aradığında bakmadığımız marka kalmadığını farketmiştik hatırlıyor musun
Harbiden flexride lı filan baya tatlıydı. Hala aklımda. Ama opel de istemiyorum sanki (...opel aldı...)O astra çok iyiydi, onun gibisi o paraya biraz zor. Keşke şimdi olsa da hemen alsan.
Tesbih?o zaman sen tahmın et arabam yok yururum onume gelene sallarım
Kipkirmizi full paket 3008'e acimadan su + pis fircayi vurdular. Fircada ki pisliklerin boyayi nasil cizdigini ben bile duydum. Yazik gunah arabalara. Beyler, mola yerlerinde araclariniza su tutmalarina izin vermeyin yazik etmeyin araclariniza.
1.6 dizel insignia ve picassolarinin üzerinden atlar o araba )Ona yetmez, 3 hafta sonra arayacak beni bu niye gitmiyor, yazılım mı yapsak, turbo mu büyütsek diyecek biliyorum
Orası öyle de Berkaya alırsak 1.6 turbo veya 2.0 160 beygirlik dizeli alacaz ondan1.6 dizel insignia ve picassolarinin üzerinden atlar o araba )
O kadar hatırlamıyorum iyi yürüdüğüne eminim 1.5 turbo gibi gidiyordu bence bi test sürüşüne çıkGidecek ve öyle bir havaya gireceksin ki sana o an o arabaya satabilecekler yoksa kullandırmıyorlar sesi nasıl hatırlıyor musun peki şevke getirir mi?
İnşallah denk gelebilirsemO kadar hatırlamıyorum iyi yürüdüğüne eminim 1.5 turbo gibi gidiyordu bence bi test sürüşüne çık
Bi insan neden evlendigi icin bu kadar sevinir anlamıyorumMahallede bir düğün var adamlar mahalle düğününde çığır atlatmış Bir düğünde lazer olur mu ya hemde bir değil iki tane ışık gösterilerini söylemiyorum bile
Bilemiyorum o yıllar geldiğinde deneyip öğrenicez ya da beklemek yerine @Sailor abimize sorabilirizBi insan neden evlendigi icin bu kadar sevinir anlamıyorum
Eminim
Edit: bu son cümle benim m5 deme sebebimin özeti;
The Audi is bi-turbo fast, Quattro-earthed and four-rings-solid. A future champ, no doubt, a highly competent attempt at perfection. But at the same time this is a strangely soulless automobile, remote and rather cold, chip-biased and not a particularly gifted communicator. Kind of a triumph of machine over man, really. The M5 is an extremely well balanced all-rounder, a master of feedback, honest through and through, always ambitious but never aloof. It is, by a short head, the better car.
Kaynak (arayınca ilk bu çıktı): https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/comparison/2013/audi-rs6-avant-vs-bmw-m5-2013-car-review/
Bende anlamiyorum gercektenBilemiyorum o yıllar geldiğinde deneyip öğrenicez ya da beklemek yerine @Sailor abimize sorabiliriz