Sürekli forumda atıp tuttuklarınızı geçtim sadece şu mesajınızda Honda'nın motorunda arge göremediğinizi, 98 yılından beri kullanılan CVT'yi kullanıyor, rakiplerinden az beygir ve torkla getiriyor ve CVT uyumu kötü diyorsunuz. Peki elinizde bu iddialarınızı kanıtlayabileceğiniz herhangi bir veri var mı?
Honda'nın 1.5 dohc, i-vtec+vtc teknolojisi ile sizin kullandığınız 1.2 vvt-iw teknolojisini bir araştırın bakalım Toyota'nın ne gibi bir üstünlüğünü göreceksiniz?
Paylaşılan videoda görünen birşey yok bir zahmet element uydurmayalım. Videoda birşey göremedim ama tavan çöküyor çöküyor filan dediklerine göre kafalar güzel herhalde. Heyelan mı bu bir anda çöksün? Bu konu ile ilgili bir konu açmıştım ayrıntılı bilgi istiyorsanız açıp o konuyu okuyabilirsiniz.
Bilmediğiniz bir konu varsa sorun öğrenin tamam derim, yanlış bildiğiniz şeyler olabilir tamam derim ama elinizde en ufak bir bilgi yokken ısrarla tuhaf iddialarda bulunmanızı anlamıyorum. Bakın doğrusu budur diyorum yok efendim öyle değil diye iddia ediyorsunuz. Peki elinizde ne gibi bir bilgi var diyorum o da yok. Başkalarının aracını sürekli olarak mesnetsiz bir şekilde eleştirmenizin amacını anlamadım. Benim ağzımdan Toyota'nın CVT'si dandik, eski, 1980 model, motorları kötü, zaten C-HR kaza yapınca yanıyor gibi şeyler duydunuz mu? Ki C-HR satışa çıktıktan 1 gün sonraki ilk kazasında cayır cayır yanmıştı. Buna rağmen sizin aracınızı sürekli olarak dandik olmakla eleştirmiyorum. C-HR alanları kazık yemiş enayiler yerine de koymuyorum değil mi?
Az çok mesajlarımdan bilgi seviyemi anlamışsınızdır. Sizin zannettiğiniz gibi bir araç olsa zaten sizin söylemenize gerek kalmaz ilk başta ben almazdım. Ben aldım sefasını sürüyorum siz de boş yere cefasını çekmeyin derim.