Şahsi aracım olmadığı için tam emin olamıyorum ama 130 civarı giderken 3000 devire yakındı, 100 le giderken 2500 falandı yanlış hatırlamıyorsam.100 le giderken devir kaçta oluyor ?
Şahsi aracım olmadığı için tam emin olamıyorum ama 130 civarı giderken 3000 devire yakındı, 100 le giderken 2500 falandı yanlış hatırlamıyorsam.100 le giderken devir kaçta oluyor ?
Aşağı yukarı bizimkiyle aynı. 90 i gecmeyince her şey yolunda ama 90 i geçince 6. Vitesi aratıyor. Dci filan olsa kabinin içinde durulmaz 120-130 la giderkenŞahsi aracım olmadığı için tam emin olamıyorum ama 130 civarı giderken 3000 devire yakındı, 100 le giderken 2500 falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Motor o devirler için sessiz çalışıyor bizim benzinli araba bile daha çok ses yapıyor 3 bin devir ve sonrasında. Otobanda bi sefer 130 da boşa attım araba sadece motor sesi alıyor resmen, çıt çıkmıyordu arabadaAşağı yukarı bizimkiyle aynı. 90 i gecmeyince her şey yolunda ama 90 i geçince 6. Vitesi aratıyor. Dci filan olsa kabinin içinde durulmaz 120-130 la giderken
Cezerye almayı unutmayın. Tantuni de mutlaka yiyin.Gençler cuma günü Mersin'deyim. Proje için geleceğim ama ne yapılır, nerede ne yemek lazım bilgisi olan var mı?
@Bedirhan anliyo bu islerden, musait bi zamaninda bakar heraldeAslında shop işlerini beceren bir arkadaşımız yardım etse tam süper olurdu
Severek yardımcı olurum, iftardan sonraya kaldı maalesef@Bedirhan anliyo bu islerden, musait bi zamaninda bakar heralde
Severek yardımcı olurum, iftardan sonraya kaldı maalesef Ekli dosyayı görüntüle 13116
Ama düz siyah yapamıyorum çok belli oluyor gun metalimsi gri falan denemeler yapabilirim
1803 yaziyor bendeHangi sürüm bu ?
1803 yaziyor bende
Valla abi ben kazara güncelledim son güncellemelerde bilgisayar kafayı yedi bazen açılıyordu bazen açılmıyordu sanırım bu büyük güncelleme onların düzeltmesi, istiyorlar ki lisanslı windows kullanmayalımHangi sürüm bu ?
Valla abi ben kazara güncelledim son güncellemelerde bilgisayar kafayı yedi bazen açılıyordu bazen açılmıyordu sanırım bu büyük güncelleme onların düzeltmesi, istiyorlar ki lisanslı windows kullanmayalım
Ekli dosyayı görüntüle 13117
Jantları ne renk yapsam? Siyah düşünüyorum ama?Ekli dosyayı görüntüle 13099
Ön lastik biraz daha az beyaz olduğu için ton farkı oluştu biraz Amatörce bu kadar oldu abi ikisini eşitleyemedim@Bedirhan anliyo bu islerden, musait bi zamaninda bakar heralde
O kadar uzağa gitmeye gerek yok. Hemen dibinde ki Irak petrollerini alabilmek için katliamın dibini yapan ABD'nin haline bak, petrol dolu Irak'ın haline bak. Bu emperyalist şerefsiz Devletlerin hepsi ama hepsi, servetlerini ve saltanatlarını hep zulüm üstüne kurmuş. Biz Avrupa'da ABD'de ki hayat kalitesine, adalete ve insanca yaşama hep özeniyoruz ama onlar bu standartları oluşturabilmek için hep mazlumun sırtına bastı, kanını döktü. Yani kısacası, Dünya'da ki doğal zenginlikleri sahibi olduğu ülkeler değil, en iyi katliamı yapan kullanabiliyor.Venezeulla denen ülkede dünyanın petrol rezervlerinin %20'si var. Ama ülkenin haline bak,