Ben şimdiden hazırım valla Erol abi 1 1.5 haftaya dönecek diye biliyorumerol abi galiba işte hala dönmedi dönsün ayarlayalım bir akşam ben okeyim
Ben şimdiden hazırım valla Erol abi 1 1.5 haftaya dönecek diye biliyorumerol abi galiba işte hala dönmedi dönsün ayarlayalım bir akşam ben okeyim
Tabi mezdeke ekibi duydun hemen ucBen şimdiden hazırım valla Erol abi 1 1.5 haftaya dönecek diye biliyorum
Ozel olmazsa kac aylik teklif ediyorlar size ( yok solemem diyorsaniz caniniz sagolsun )her zaman
kim bana teklif ediyormuş?Ozel olmazsa kac aylik teklif ediyorlar size ( yok solemem diyorsaniz caniniz sagolsun )
Oo acik verdik yani banka size kendi hissesini teklif etmedimi mesela 10 milyariniz olsun bankada .3 ayligina su garanti hissemizi alin bizde su faiz verelim gibi teklif sandim ben. Veya hic olmadi devletin paraya ihtiyaci oldugu zaman bankalarin teklif ettikleri yatirim diye dusunmustumdekim bana teklif ediyormuş?
Oo acik verdik yani banka size kendi hissesini teklif etmedimi mesela 10 milyariniz olsun bankada .3 ayligina su garanti hissemizi alin bizde su faiz verelim gibi teklif sandim ben. Veya hic olmadi devletin paraya ihtiyaci oldugu zaman bankalarin teklif ettikleri yatirim diye dusunmustumde
şimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diyeOo acik verdik yani banka size kendi hissesini teklif etmedimi mesela 10 milyariniz olsun bankada .3 ayligina su garanti hissemizi alin bizde su faiz verelim gibi teklif sandim ben. Veya hic olmadi devletin paraya ihtiyaci oldugu zaman bankalarin teklif ettikleri yatirim diye dusunmustumde
Ucuz etin yahnisi diye bakmistik biz olaya acikcasi akbankdan almistik sonra anlasmaya gore sattik. Eger buyuk meblalardan bahsetmiyorsak denenmesinde sakinca yok lakin en sahtekar insanlar bankacidir yukumluluklerine iyi bakin derim biz 3 ay dokunmadik sozde aldik kar icin o sekilde aldik ornegin.şimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diye
bana bi arkadaş sasa 2 iken al demişti almadım şu an 10
3 araba > 2 arabadan audi > mazda der susarimöyle şeyler de mi varmış ? biz fakiriz olm senin gibi anlamayız
3 araba > 2 arabadan audi > mazda der susarim
ama bi Honda civic rsi yoklan kadıköyde trilyonluk evin var
Uzerime kayitli trilyonluk ev hic yok valla. Olsa mazdaya degil audiye binerdim baklan kadıköyde trilyonluk evin var
ama bi Honda civic rsi yok
Uzerime kayitli trilyonluk ev hic yok valla. Olsa mazdaya degil audiye binerdim bak
Milette beni zengin falan zannedecek he ula mudur hep onun sucuama bi Honda civic rsi yok
asdfsadf ahahahaa bu efsaneydi
benim üstüme olan bi audi var başka da bişi yok
Milette beni zengin falan zannedecek he ula mudur hep onun sucu
Benim üstüme bi steam hesabım var