Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oo acik verdik :D yani banka size kendi hissesini teklif etmedimi mesela 10 milyariniz olsun bankada .3 ayligina su garanti hissemizi alin bizde su faiz verelim gibi teklif sandim ben. Veya hic olmadi devletin paraya ihtiyaci oldugu zaman bankalarin teklif ettikleri yatirim diye dusunmustumde

öyle şeyler de mi varmış ? biz fakiriz olm senin gibi anlamayız :D

Oo acik verdik :D yani banka size kendi hissesini teklif etmedimi mesela 10 milyariniz olsun bankada .3 ayligina su garanti hissemizi alin bizde su faiz verelim gibi teklif sandim ben. Veya hic olmadi devletin paraya ihtiyaci oldugu zaman bankalarin teklif ettikleri yatirim diye dusunmustumde
şimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diye
bana bi arkadaş sasa 2 iken al demişti almadım şu an 10 :D

şimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diye
bana bi arkadaş sasa 2 iken al demişti almadım şu an 10 :D
Ucuz etin yahnisi diye bakmistik biz olaya acikcasi akbankdan almistik sonra anlasmaya gore sattik. Eger buyuk meblalardan bahsetmiyorsak denenmesinde sakinca yok lakin en sahtekar insanlar bankacidir yukumluluklerine iyi bakin derim biz 3 ay dokunmadik sozde aldik kar icin o sekilde aldik ornegin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...