Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli'den Ankara'ya TEM otoyolundan dip gaz olmasa bile bastırıp gidince (arada Bolu tüneli ve sis nedeniyle iyice yavaşlamama rağmen) 7.8 yakmıştım. Unutamıyorum onu :D Düşük hacim sıkınca hakikaten muazzam yakıyor :'D
Öyle valla abi, biz de arkadaşlarla 1.2 symbol kiralamıştık tatilde. Basmadım 5.2 falam yaktı, 130-140 gidince 7.5-8 direk .

Manuel olsaymis bide o 300 km boyunca ağzın kulaklarinda gidersin valla :)
Manuelini verseler burada yazılmayacak şekilde olurum :) Beni güldürmesi için güzel araba olması yeterli. Cx-5 ile yanlarken de, hatta şehir içinde Yaris Hybrid ile gezerken bile ağzım kulaklarıma varıyor benim :) Öksürüp duran zulüm bir araba olmasın bana yeter.

Manuelini verseler burada yazılmayacak şekilde olurum :) Beni güldürmesi için güzel araba olması yeterli. Cx-5 ile yanlarken de, hatta şehir içinde Yaris Hybrid ile gezerken bile ağzım kulaklarıma varıyor benim :) Öksürüp duran zulüm bir araba olmasın bana yeter.
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Bi aralar çok fazla araba değiştiriyordum. 2006 corolla kullanırken dahi inanılmaz keyif alıyordum. Benim için arabanın fiyati , markası , pahası önemli değil. Hissetirdikleri yeter. Onun için de 4 tekeri 1 direksiyonu olsun yeter :)

01A072D9-B07B-44E3-B458-980B2B102C4F.jpeg

Akşamı beklerken ben ben değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...