Kocaeli'den Ankara'ya TEM otoyolundan dip gaz olmasa bile bastırıp gidince (arada Bolu tüneli ve sis nedeniyle iyice yavaşlamama rağmen) 7.8 yakmıştım. Unutamıyorum onuDüşük hacim, küçük sınıflar öyle ya ama sıka sıka gidince boyundan büyük yakıyor![]()
Kocaeli'den Ankara'ya TEM otoyolundan dip gaz olmasa bile bastırıp gidince (arada Bolu tüneli ve sis nedeniyle iyice yavaşlamama rağmen) 7.8 yakmıştım. Unutamıyorum onuDüşük hacim, küçük sınıflar öyle ya ama sıka sıka gidince boyundan büyük yakıyor![]()
Bizim arabalara benzin yetiştirebilmek için gecesini gündüzüne kattı adamcağız nasıl gelsin.olur oyleerol abı nerelerde yav hakıkaten yaza merhaba partısı yapacaz demıstın sen noldu o
Öyle valla abi, biz de arkadaşlarla 1.2 symbol kiralamıştık tatilde. Basmadım 5.2 falam yaktı, 130-140 gidince 7.5-8 direk .Kocaeli'den Ankara'ya TEM otoyolundan dip gaz olmasa bile bastırıp gidince (arada Bolu tüneli ve sis nedeniyle iyice yavaşlamama rağmen) 7.8 yakmıştım. Unutamıyorum onuDüşük hacim sıkınca hakikaten muazzam yakıyor :'D
Bedava bir depo benzin versinler, 300 km'de bitiririm bunun deposunu.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-108-bin-km-566719290/detay
Favorilere aldım. 60 bin civarlarina düşmesini bekliyorum. Paylaştığım durumu hayata geçirmenin vakti geldi.
Manuel olsaymis bide o 300 km boyunca ağzın kulaklarinda gidersin vallaBedava bir depo benzin versinler, 300 km'de bitiririm bunun deposunu.![]()
Manuelini verseler burada yazılmayacak şekilde olurumManuel olsaymis bide o 300 km boyunca ağzın kulaklarinda gidersin valla![]()
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Bi aralar çok fazla araba değiştiriyordum. 2006 corolla kullanırken dahi inanılmaz keyif alıyordum. Benim için arabanın fiyati , markası , pahası önemli değil. Hissetirdikleri yeter. Onun için de 4 tekeri 1 direksiyonu olsun yeterManuelini verseler burada yazılmayacak şekilde olurumBeni güldürmesi için güzel araba olması yeterli. Cx-5 ile yanlarken de, hatta şehir içinde Yaris Hybrid ile gezerken bile ağzım kulaklarıma varıyor benim
Öksürüp duran zulüm bir araba olmasın bana yeter.
Full depo taunusun bir de kafamıza vurur bass ama bu hayatın hala heyecanı yok.Sanırım opitmusla çıkıp gidicem deniz falan yapıcam
Allah çarpar la süt gibi ablaBi ben kaldım herhalde şu kadınla görüşmeyen Amerigaya gidince selam vermem buna ya tipe bak
Böyle temiz kalabildiğine göre büyük ihtimalle 3.16 dir bu
Ben hiç anlamam ya o işlerden:dsenin ilacın @maximaorhan