Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam çok geçmiş olsun. Kirmiziliklar pasta ile çıkacak gibi duruyor. Tamponu gözüktügü kadar hasarı varsa bence de değiştirmeyin. Kaskodan değiştirmeye kalkacaksiniz parça 5000 tl işçilik 8000 tl 13000 tl hasar kaydı çıkacak ondan sonra uğraş dur ( ironi yapıyorum fiyatlara takılmayın )
Biraz hızlı vursaymissiniz Airbag dahi açabilirmiş. Airbag noktalarına çok yakın bir yere çarpmissiniz

Hızımız 10 bile değildi bundan airbag açsa fena söverdim zaten.Tramer kaydı falan da umrumuzda değil 1 delik var zaten tramerde :P Bi dahaki darbede değişime gideriz diye düşünüyoruz.

1c60a1e0ee5a23a12a7aa5d0cd300ce1.jpg

Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor alüminyum
Geçmiş olsun kardeşim, hayırdır inşaallah ?
Edit; okudum şimdi kardeşim tekrar geçmiş olsun. Tampon öyle kalsın bir sonra ki büyük darbede değişirsiniz. Boyaları da pasta cila ile çıkarırsınız zaten.

Son düzenleme:
Demir dubaları yerinden söktük diyelim :( Park yerinden çıkarken küçük dubalar koymuşlar 2-3 tane biz de görmedik yerinden söktük.Kalacak böyle tampon galiba bakalım akşam babamla netleştiririz.
Kırmızı lekeleri pasta cila ile çıkarmak yeterli bence kardeşim. Alt taraftaki yırtık o kadar mühim değil. Nasılsa ileride elbet değişilir.

Pasta cilaya gerek bile kalmadı.Hızlı cila benzeri bir madde vardı üzerinde ıslak mendili ve boya olan yeri ıslattım.Islak mendille abanınca çıktı kırmızı boya.
İyi o zaman kardeşim yırtık için kafaya takmaya lüzum yok. Tampon bu neticede yine gelip birisi vuruyor, siz vuruyorsunuz ya da çizik çarık oluyor elbet. İyice kötüleşene kadar ben olsam böyle bırakırdım.

Yahu millet çatur çutur yanlıyor 320i lerle adam gelmiş ne diyor. Ya hakkını verince 1.6 şahinler bile yanlıyor, bunlar nasıl kullanıyor anlamıyorum ki.
Eleman bizim anlattığımızı hala anlayamadı. Başlığı açan kişi zaten drift falan yapmak istemiyor. Bir kaç göbekte, boş alanda aracın hafif arkası gelsin bana yeter diyor. Bunu yapamayan arkadan itiş araba neredeyse hiç yok ki 3.20i nasıl yapamasın. Başlığı açanın zaten beklentisi bundan fazlası değilken hala şahinlerin kıç attırması zannediyorsunuz siz falan diyor. Ben zannetmiyorum kardeşim başlığın sahibinin beklentisi o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...