Yok beya kirli arabaBoyasi mi solmus bunun
Pembe gibi duruyor uzaktan bakinca
Yok beya kirli arabaBoyasi mi solmus bunun
Pembe gibi duruyor uzaktan bakinca
Kendisi tanidigim olur cocuk daha oHangisi daha kötü beyler m4 ile 420d yazısı mı yoksa rüzgarlık mı
Tanidik derkende sevmedigim bir tanidik yani abiside kendiside gorgusuz. Para var zevk 0.Hangisi daha kötü beyler m4 ile 420d yazısı mı yoksa rüzgarlık mı
Hangisi daha kötü beyler m4 ile 420d yazısı mı yoksa rüzgarlık mı
Resim değil fotoğraf... bide italya görüyon ayıp...Tanidik derkende sevmedigim bir tanidik yani abiside kendiside gorgusuz. Para var zevk 0.
Genelde kardesim seri koz getir tarzinda tipler sasirmiyorum artik bole resimlere
Tanidik derkende sevmedigim bir tanidik yani abiside kendiside gorgusuz. Para var zevk 0.
Genelde kardesim seri koz getir tarzinda tipler sasirmiyorum artik bole resimlere
Yengenin bogazi yandi seri koz getirinAushsushahdhushhsbx
Oglum abiye koz getirin en acilinden
Oglum senin icin medeniyet italya gormek mi sadece kiyamam be sanaResim değil fotoğraf... bide italya görüyon ayıp...
Ewt kıskanın...Oglum senin icin medeniyet italya gormek mi sadece kiyamam be sana
Plakanın çevresinde siyah boya olmamasıHangisi daha kötü beyler m4 ile 420d yazısı mı yoksa rüzgarlık mı
Sallayabilirim ozaman çocuk az kalır bebek bu resmen gerçekten zevksizTanidik derkende sevmedigim bir tanidik yani abiside kendiside gorgusuz. Para var zevk 0.
Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor alüminyum
haydaaaa noldu ? geçmiş olsun ?
Annem çıkıyordu işte oyuncakçıdan ben de görmedim küçük ince demir dubalar varmış yerinden söktük birini.Baya tamponun alt kısmına geliyordu görülcek gibi değildi.Yapacak bir şey yok artık orası onarılamaz alttan çatladı tampon falan.Bi değişimlik olduk ama elletmeyiz sanırım.Kırmızılıkları aldım hemen kötü gözükmesin diye ama gözüme çok batıyor
Hocam çok geçmiş olsun. Kirmiziliklar pasta ile çıkacak gibi duruyor. Tamponu gözüktügü kadar hasarı varsa bence de değiştirmeyin. Kaskodan değiştirmeye kalkacaksiniz parça 5000 tl işçilik 8000 tl 13000 tl hasar kaydı çıkacak ondan sonra uğraş dur ( ironi yapıyorum fiyatlara takılmayın )
Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor alüminyum