Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi daha kötü beyler m4 ile 420d yazısı mı yoksa rüzgarlık mı :D

Ekli dosyalar

• IMG_6465.JPG
    IMG_6465.JPG
    87.2 KB · Görüntüleme: 313
haydaaaa noldu ? geçmiş olsun ?

Annem çıkıyordu işte oyuncakçıdan ben de görmedim küçük ince demir dubalar varmış yerinden söktük birini.Baya tamponun alt kısmına geliyordu görülcek gibi değildi.Yapacak bir şey yok artık orası onarılamaz alttan çatladı tampon falan.Bi değişimlik olduk ama elletmeyiz sanırım.Kırmızılıkları aldım hemen kötü gözükmesin diye ama gözüme çok batıyor :(

Annem çıkıyordu işte oyuncakçıdan ben de görmedim küçük ince demir dubalar varmış yerinden söktük birini.Baya tamponun alt kısmına geliyordu görülcek gibi değildi.Yapacak bir şey yok artık orası onarılamaz alttan çatladı tampon falan.Bi değişimlik olduk ama elletmeyiz sanırım.Kırmızılıkları aldım hemen kötü gözükmesin diye ama gözüme çok batıyor :(

dursun dursun hiç ellemeyin kalsın böyle nazarlık. Allah beterinden korusun

1c60a1e0ee5a23a12a7aa5d0cd300ce1.jpg

Maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor alüminyum
Hocam çok geçmiş olsun. Kirmiziliklar pasta ile çıkacak gibi duruyor. Tamponu gözüktügü kadar hasarı varsa bence de değiştirmeyin. Kaskodan değiştirmeye kalkacaksiniz parça 5000 tl işçilik 8000 tl 13000 tl hasar kaydı çıkacak ondan sonra uğraş dur ( ironi yapıyorum fiyatlara takılmayın )
Biraz hızlı vursaymissiniz Airbag dahi açabilirmiş. Airbag noktalarına çok yakın bir yere çarpmissiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...