Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleman bizim anlattığımızı hala anlayamadı. Başlığı açan kişi zaten drift falan yapmak istemiyor. Bir kaç göbekte, boş alanda aracın hafif arkası gelsin bana yeter diyor. Bunu yapamayan arkadan itiş araba neredeyse hiç yok ki 3.20i nasıl yapamasın. Başlığı açanın zaten beklentisi bundan fazlası değilken hala şahinlerin kıç attırması zannediyorsunuz siz falan diyor. Ben zannetmiyorum kardeşim başlığın sahibinin beklentisi o kadar.
Abi bilek olunca yanlar da zaten yani güçsüz arabalar değil ki, 170 beygir diyoruz ya 170 170, nasıl yanlamaz Allah aşkına. Pandülü çak gaza otur nasıl yanlamaz. Anca pist gibi aşırı tutan asfalt olursa ki Türkiyede o yol sadece pistte var zaten.

Abi bilek olunca yanlar da zaten yani güçsüz arabalar değil ki, 170 beygir diyoruz ya 170 170, nasıl yanlamaz Allah aşkına. Pandülü çak gaza otur nasıl yanlamaz. Anca pist gibi aşırı tutan asfalt olursa ki Türkiyede o yol sadece pistte var zaten.
+ Aracın altında ki lastikte öyle ps4, sc6 gibi çok tutan bir lastikte değil. Vallahi ben sabahtan beri anlatamadım. Artık araç sahibi karar versin :D

Denizlili sevgili infazcım, yıllar önce denizlide bize yaşattıklarınızı, bugün memleketim izmirde sizlerin yaşamanız dileğiyle :)

Bi de alfa olsun çamurdan olsun diyim de, konudan çok sapmayalım :)

Aaamiiin inşallah Gavur izmirliii :D Valla Süper lig takımları arasında Galatasaray'dan sonra en sevdiğim takım Göztepe. Karşıyakacı değil Göztepe'ci olanlardanım yıllardır. İnşallah böyle devam eder :D

Aslında Galatasaray'a güvenmediğimden değil, Göztepe hiç bir iddaası olmamasına rağmen sezonun en iyi topunu oynayacağız şöyle yapacağız böyle yapacağız derken konyaspor çarşamba gününe kadar antreman yapmadı. etoo izinli maça çıkmayacak. Böyle olunca geriliyorum

Aaamiiin inşallah Gavur izmirliii :D Valla Süper lig takımları arasında Galatasaray'dan sonra en sevdiğim takım Göztepe. Karşıyakacı değil Göztepe'ci olanlardanım yıllardır. İnşallah böyle devam eder :D

Aslında Galatasaray'a güvenmediğimden değil, Göztepe hiç bir iddaası olmamasına rağmen sezonun en iyi topunu oynayacağız şöyle yapacağız böyle yapacağız derken konyaspor çarşamba gününe kadar antreman yapmadı. etoo izinli maça çıkmayacak. Böyle olunca geriliyorum
Ben bizim maça güvenmiyorum o kadar diyorum :D
Şampiyonuz ya Allah'ın izniyle :) Fatih Hoca var hiç yoktan bunu düşünün :D

Ben valla başakşehir i favori görüyorum abi

zaten Galatasaray berabere kalırsa ve başakşehir kazanırsa başakşehir şampiyon :D Fb'nin şampiyon olma ihtimali çok daha düşük :D hem Galatasaray hem başakşehir kaybederse anca fenerbahçe şampiyon olacak ki çok zor

Ahahaha deplasman performansımızı düşününce haksız sayılmazsın :D
Topçulardan yana tek endişem golü bulmaları gecikirse strese girip bir çuval inciri berbat etmeleri yönünde olur. Onun haricinde göztepe'nin iyi oynaması beni korkutmaz. Onlar iyi oynuyorsa galatasaray da iyi oynasın ve yensin. Ama benin asıl endişem eyyamcı hakemler.. Hakem yine bir işler çevirip aleyhimize verirse bir kırmızı kart falan sen o zaman seyret eğlenceyi.

Topçulardan yana tek endişem golü bulmaları gecikirse strese girip bir çuval inciri berbat etmeleri yönünde olur. Onun haricinde göztepe'nin iyi oynaması beni korkutmaz. Onlar iyi oynuyorsa galatasaray da iyi oynasın ve yensin. Ama benin asıl endişem eyyamcı hakemler.. Hakem yine bir işler çevirip aleyhimize verirse bir kırmızı kart falan sen o zaman seyret eğlenceyi.

heh işte o zaman buyrun cenaze namazına

doğru ya onu atladım yazarken :D gerim gerim geriliyorum vakit geçmiyor
Haklısın.. Ama ben pek gerilmiyorum. Çünkü işi buraya kadar getirmişsin, göztepe deplasmanına çıkıyorsun derbi falan da değil hani. Çıkıp topunu oynayacaksın. Yenilmediğin takdirde de şampiyonsun. Bir zahmet bu aşamadan sonra da yenilme yani. Eğer yeniliyorsan zaten bırak şampiyon olma :D

Haklısın.. Ama ben pek gerilmiyorum. Çünkü işi buraya kadar getirmişsin, göztepe deplasmanına çıkıyorsun derbi falan da değil hani. Çıkıp topunu oynayacaksın. Yenilmediğin takdirde de şampiyonsun. Bir zahmet bu aşamadan sonra da yenilme yani. Eğer yeniliyorsan zaten bırak şampiyon olma :D

ya öyle de senin dediğin gibi hakemler vs

ya öyle de senin dediğin gibi hakemler vs
İşte bir hakem konusu beni endişelendiriyor ama bu zamana kadar hakeme rağmen ne maçlar kazanıldığı da görüldü. Sen galatasaray'sın ve şampiyonluk maçı oynuyorsun. Çık at 3-4 tane ne hakem kalsın ne rakip.. Zaten bunu yapamıyorsan dediğim gibi şampiyon olma. Bu maç şampiyonlar ligi finali değil ki karşı takıma 3-4 atmak zor olsun.

İşte bir hakem konusu beni endişelendiriyor ama bu zamana kadar hakeme rağmen ne maçlar kazanıldığı da görüldü. Sen galatasaray'sın ve şampiyonluk maçı oynuyorsun. Çık at 3-4 tane ne hakem kalsın ne rakip.. Zaten bunu yapamıyorsan dediğim gibi şampiyon olma. Bu maç şampiyonlar ligi finali değil ki karşı takıma 3-4 atmak zor olsun.

fena gaza geldim asdfasdf bi de bütün sezonu evde netsporda izledim buna da totem bozmayayım dedim link falan giderse çıldırırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...