Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 yil icinde 2 otomobil degistirdim, ikisinle de test surusu yapmadim. İstemedigimden degil ama, test araci yoktu adamlarin elinde..Mecburiyetten yani. Tabi ortamlarda soyleyince bir sey saniyorlar
Zengin degilim :D
Yılda bir normaldir yine, ama araba değiştirmeyi düşünmek 2 3 hafta biraz kısa yav:D

Şaka fln yapıyoz da adam haklı yaw şimdi değiştirse aynı donanımda araba alsa 0 120 rahat çıkaracak

Arabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedim
bu yaz ortası veya sonu satılıyor zaten. ama yerıne sımdılık bırsey dusunmuyorum ıstedıgım araclar cok pahalı ve ona butce ayıramam sımdılık. Ama kafam eser satmayabilirimde sadece km bazında iyi yol yaptığı için satmayı düşünüyorum.birde tabiki eskidi.
şimdi bugune kadar satmama nedenlerime gelelim merak edıyorsan;
önceliğim motor gücü değil. atmosferık 1.6 dan uzun yolda da sehır ıcınde mutluyum .
mazdaların yol tutusları guzel eglencelı arabadır.
donanım olarak su anda bıle 2018 modellerı neredeyse aratmaz. aldıgım senelerde bu kadar dolu araba cok yoktu.
ıc mekan kalıtesı guzel trım sesı vs yok klasık 4 ılerı tk ve hıcbır aksamı neredeyse bozulmuyor. buraya kadar saydıklarımı aratmayacak bır araba mın 120 mılyar. hadı bıraz daha uste cıkayım dersemde ( 3008 gıbı ) onlarda 170 180 mılyar. ulkenın ekonomısı bu durumda ıken hele arabaya bu tur meblaları baglamak benı dusunduruyor bır yandan.
hıc eksısı yokmu bu mazdaların var tabıkı her arabada oldugu gıbı ama en buyuk negatıf kalemı benım yurutme maalıyetlerı oda bana koymuyor.yenı kasasını bana 100 e bıraksalar yarın alırımda bu ulkede onumu goremez oldum secımden sonra karar verırım muhtemel alıp almamak için.

İş görmez hale gelinceye kadar sizde mi duracak ? Yanılmıyorsam arabanız corollaydi .Bence siz o arabayla birlikte en az 3 darbe 18 seçim görürsünüz
Senede 5k km yaptığımızı, lpg olmadığını ve 130km hizin üstünü nerdeyse hiç görmediğini düşünürsek 5 seçim daha ekleyebiliriz süreye:D1 darbeyle 2seçim gördü zaten şimdiye kadar

bu yaz ortası veya sonu satılıyor zaten. ama yerıne sımdılık bırsey dusunmuyorum ıstedıgım araclar cok pahalı ve ona butce ayıramam sımdılık. Ama kafam eser satmayabilirimde sadece km bazında iyi yol yaptığı için satmayı düşünüyorum.birde tabiki eskidi.
şimdi bugune kadar satmama nedenlerime gelelim merak edıyorsan;
önceliğim motor gücü değil. atmosferık 1.6 dan uzun yolda da sehır ıcınde mutluyum .
mazdaların yol tutusları guzel eglencelı arabadır.
donanım olarak su anda bıle 2018 modellerı neredeyse aratmaz. aldıgım senelerde bu kadar dolu araba cok yoktu.
ıc mekan kalıtesı guzel trım sesı vs yok klasık 4 ılerı tk ve hıcbır aksamı neredeyse bozulmuyor. buraya kadar saydıklarımı aratmayacak bır araba mın 120 mılyar. hadı bıraz daha uste cıkayım dersemde ( 3008 gıbı ) onlarda 170 180 mılyar. ulkenın ekonomısı bu durumda ıken hele arabaya bu tur meblaları baglamak benı dusunduruyor bır yandan.
hıc eksısı yokmu bu mazdaların var tabıkı her arabada oldugu gıbı ama en buyuk negatıf kalemı benım yurutme maalıyetlerı oda bana koymuyor.yenı kasasını bana 100 e bıraksalar yarın alırımda bu ulkede onumu goremez oldum secımden sonra karar verırım muhtemel alıp almamak için.
Civic RS dha iyi .s.ss.s mdjdjdjds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...