Arabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedimBen her ay min 2 depo benzin aliyorum
Arabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedimBen her ay min 2 depo benzin aliyorum
Koltuk ısıtması var diye xdArabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedim
Arabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedim
adam zengin çünküArabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedim
Yılda bir normaldir yine, ama araba değiştirmeyi düşünmek 2 3 hafta biraz kısa yavSon 2 yil icinde 2 otomobil degistirdim, ikisinle de test surusu yapmadim. İstemedigimden degil ama, test araci yoktu adamlarin elinde..Mecburiyetten yani. Tabi ortamlarda soyleyince bir sey saniyorlar
Zengin degilim
Cunku zengin
Madem @Sailor hem zengin hem de koltuk ısıtma seviyor rica ediyorum sizden 40. Yıl bi F30 alin şöyle dosta düşmana F30 nasıl kullanılır gosterin.Koltuk ısıtması var diye xd
Diyene bak dadam zengin çünkü
Madem biliyon niye uçurmuyonuz :d
Öffff olay burda bitmiştir siteyi kapatıyoruzseni seviyom çünkü .s
Adamın öyle bir söyleme şekli var ki küfür etse şaşırmam o an
bu yaz ortası veya sonu satılıyor zaten. ama yerıne sımdılık bırsey dusunmuyorum ıstedıgım araclar cok pahalı ve ona butce ayıramam sımdılık. Ama kafam eser satmayabilirimde sadece km bazında iyi yol yaptığı için satmayı düşünüyorum.birde tabiki eskidi.Arabayı değiştirmeyi neden düşünmuyorsunuz ? Özel bir sebebi filan yoksa öğren ek istedim
Benimki stok sadece araçiçi kamera taktım yakın zamanda da satmıycamMadem @Sailor hem zengin hem de koltuk ısıtma seviyor rica ediyorum sizden 40. Yıl bi F30 alin şöyle dosta düşmana F30 nasıl kullanılır gosterin.
Yıllar sonra çocuğuma stock ve insan gibi kullanılmış bir F30 gosterebileyim
Senede 5k km yaptığımızı, lpg olmadığını ve 130km hizin üstünü nerdeyse hiç görmediğini düşünürsek 5 seçim daha ekleyebiliriz süreye1 darbeyle 2seçim gördü zaten şimdiye kadarİş görmez hale gelinceye kadar sizde mi duracak ? Yanılmıyorsam arabanız corollaydi .Bence siz o arabayla birlikte en az 3 darbe 18 seçim görürsünüz
Civic RS dha iyi .s.ss.s mdjdjdjdsbu yaz ortası veya sonu satılıyor zaten. ama yerıne sımdılık bırsey dusunmuyorum ıstedıgım araclar cok pahalı ve ona butce ayıramam sımdılık. Ama kafam eser satmayabilirimde sadece km bazında iyi yol yaptığı için satmayı düşünüyorum.birde tabiki eskidi.
şimdi bugune kadar satmama nedenlerime gelelim merak edıyorsan;
önceliğim motor gücü değil. atmosferık 1.6 dan uzun yolda da sehır ıcınde mutluyum .
mazdaların yol tutusları guzel eglencelı arabadır.
donanım olarak su anda bıle 2018 modellerı neredeyse aratmaz. aldıgım senelerde bu kadar dolu araba cok yoktu.
ıc mekan kalıtesı guzel trım sesı vs yok klasık 4 ılerı tk ve hıcbır aksamı neredeyse bozulmuyor. buraya kadar saydıklarımı aratmayacak bır araba mın 120 mılyar. hadı bıraz daha uste cıkayım dersemde ( 3008 gıbı ) onlarda 170 180 mılyar. ulkenın ekonomısı bu durumda ıken hele arabaya bu tur meblaları baglamak benı dusunduruyor bır yandan.
hıc eksısı yokmu bu mazdaların var tabıkı her arabada oldugu gıbı ama en buyuk negatıf kalemı benım yurutme maalıyetlerı oda bana koymuyor.yenı kasasını bana 100 e bıraksalar yarın alırımda bu ulkede onumu goremez oldum secımden sonra karar verırım muhtemel alıp almamak için.
Evinde 3 tane d sınıfı otomobil var abi...@Sailor
zengin beyler değiştirmez
40. Yıl mi sizinkiBenimki stok sadece araçiçi kamera taktım yakın zamanda da satmıycam