Saplayn xd yan hesabıma geçermKUMAR
ahada kanit
Saplayalim bence
Saplayn xd yan hesabıma geçermKUMAR
ahada kanit
Saplayalim bence
Şu zamana kadar aldığımız hiçbir araçta test sürüşüne çıkmadık bir tek Tiguan'da babam cıktı gerçi onda da zaten yurtdışındaki lansmanına gitmişti. Benim gazimla ve arabanın tasarımıyla aldılar işte . Bakalım ikinci el GLA lara bakacam babam begeniyordu. Bide ne alaka yav bununla bizim zengin oluşumuz. Zengin dediğin aram Vural Ak'dır Ali Ağaoğlu'dur bence.Ceyhun tonla para veriyosunuz hiç biyerde test sürüşü yada kim kullanacak neler bekliyo diye düşünmediniz mi aldığınız oyuncak değil ki bu aa biz bunu begenmedik baska bişey alalım densin
Mercedes'in sayfasında amg gt modellerine tek tek tıkladığımda ürettikleri tork değerleri için ' arka aks üzerinden ' diye bir ibare var. Onun haricinde başka bir açıklama yok çekiş sistemi ile ilgili. Arka aks üzerinden diye kastedilen rwd çekiş sistemi mi acep ?
https://www.mercedes-benz.com.tr/pa...amg-gt/amg-gt-coupe/explore/model.module.html
bana uyar@AYUU dediği yolda mi ilerlesek
Kavurmayla musalla aynı kişi mi farklı mı
KUMAR
ahada kanit
Saplayalim bence
Madem biliyon niye uçurmuyonuz :dbiri sen öteki de senin kanki değil miydi ben öyle biliyom
heee senın bana attıgın resmın ondandıbu gece günah gecesi, serbest
Bence çoğu standartlara göre biraz yukarsa kalıyo sizin durum bizim araba alma surecimizde arada kaldığımız iki arabanın ikisini de sürdük etrafta kullananlara sorduk ettik öyle aldik, nerdeyse 6 senedir de kullanıyoruz iş görmez hale gelinceye kadar da ,ki eskisini de o yüzden sattmıştık, kullanırız ağaogluyla vural akı hiç sayma onlar gibilerin sayısı bir elin parmagini geçmez koca ülkedeŞu zamana kadar aldığımız hiçbir araçta test sürüşüne çıkmadık bir tek Tiguan'da babam cıktı gerçi onda da zaten yurtdışındaki lansmanına gitmişti. Benim gazimla ve arabanın tasarımıyla aldılar işte . Bakalım ikinci el GLA lara bakacam babam begeniyordu. Bide ne alaka yav bununla bizim zengin oluşumuz. Zengin dediğin aram Vural Ak'dır Ali Ağaoğlu'dur bence.
Ceyhun tonla para veriyosunuz hiç biyerde test sürüşü yada kim kullanacak neler bekliyo diye düşünmediniz mi aldığınız oyuncak değil ki bu aa biz bunu begenmedik baska bişey alalım densin
Daha 1000 olmadi yavruGeyik 5 i açarsam berkin saplar mı
İş görmez hale gelinceye kadar sizde mi duracak ? Yanılmıyorsam arabanız corollaydi .Bence siz o arabayla birlikte en az 3 darbe 18 seçim görürsünüzBence çoğu standartlara göre biraz yukarsa kalıyo sizin durum bizim araba alma surecimizde arada kaldığımız iki arabanın ikisini de sürdük etrafta kullananlara sorduk ettik öyle aldik, nerdeyse 6 senedir de kullanıyoruz iş görmez hale gelinceye kadar da ,ki eskisini de o yüzden sattmıştık, kullanırız ağaogluyla vural akı hiç sayma onlar gibilerin sayısı bir elin parmagini geçmez koca ülkede
Ben her ay min 2 depo benzin aliyorumSon 2 yil icinde 2 otomobil degistirdim, ikisinle de test surusu yapmadim. İstemedigimden degil ama, test araci yoktu adamlarin elinde
Zengin degilim
Ben her ay min 2 depo benzin aliyorum