Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar da degil :D
Biri arkadan itis digeri 4 ceker. Aralarinda 75hp + 50nm tork kadar fark var (Gtr daha guclu)..GTR 4 ceker olmasina ragmen 15kg daha hafif.
Motor,sanziman ayni olmasina ragmen ciddi fark var. Gtr tam bir pist otomobili
Görüntü olarak söyledim ben. GTS gündelik bir spor otomobil gibi GTR bambaşka

Eminim rwd olduğuna hatta ilk çıktığında ringde gayri resmi 7.12lik bir tur atmıştı en hızlı rwd diye geçti bir süre
Şu videoda da diyor
Ekli dosyayı görüntüle 13193
O zaman benim baktigim site yanlis yazmis
Kiyaslamak icin siteye bakmisiz herifler verileri yanlis yazmis iyi mi :D
Mercedes'in sayfasında amg gt modellerine tek tek tıkladığımda ürettikleri tork değerleri için ' arka aks üzerinden ' diye bir ibare var. Onun haricinde başka bir açıklama yok çekiş sistemi ile ilgili. Arka aks üzerinden diye kastedilen rwd çekiş sistemi mi acep ?
https://www.mercedes-benz.com.tr/pa...amg-gt/amg-gt-coupe/explore/model.module.html

Son düzenleme:
Mercedes'in sayfasında amg gt modellerine tek tek tıkladığımda ürettikleri tork değerleri için ' arka aks üzerinden ' diye bir ibare var. Onun haricinde başka bir açıklama yok çekiş sistemi ile ilgili. Arka aks üzerinden diye kastedilen rwd çekiş sistemi mi acep ?
https://www.mercedes-benz.com.tr/pa...amg-gt/amg-gt-coupe/explore/model.module.html
Evet abi arkadan itiş demek o, hatta amg gt lerde motoru aşağıda konumlandırıp ağırlık merkezini alçaltabilmek için kuru karterli yağlama kullanılıyor, o konuda böylesine hassas olan adamlar öne aks koyup motoru yükseltmeyi hiç düşünmemişlerdir.

Evet abi arkadan itiş demek o, hatta amg gt lerde motoru aşağıda konumlandırıp ağırlık merkezini alçaltabilmek için kuru karterli yağlama kullanılıyor, o konuda böylesine hassas olan adamlar öne aks koyup motoru yükseltmeyi hiç düşünmemişlerdir.
Güzel makine vallahi Allah nasip eder inşaallah hepimize :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...