Haklisin aklima gelmedi malum forumun hali belli olunca geyik basligi haric yazmamistim birdahakine dikkat edeyimSen kimsin
Çalışıyorum abi pek takip edemedim geyiği organizasyondanda yazmayınca kaynamış arada maalesef
Güneşliydi yağmur başladı şemşiye aldım geri güneş açtıSen hayırdır vice city de havalar nasil @Tommy Vercetti
Belli oluyor ruh halindenGüneşliydi yağmur başladı şemşiye aldım geri güneş açtı
Ban mi geldi yoksaGüneşliydi yağmur başladı şemşiye aldım geri güneş açtı
Yoo zevkine nick değişiyorum bu nickde karar kıldım ban işini Hakan abi bilir ben ilgilenmiyorumBan mi geldi yoksa
Hashdjslaşfkld Allahtan uygunsuz durumda yakalanan olmamışİşte böyle bir şehirde yaşıyorum @yaso Sondaki röportaj yapan eleman güzel kurgu.
Rakibi kötü sevinmeGözlerim yaşardı.
bu cevabını bekliyordum Soralım belki bilir
Futboldan anlamam ama soldan 2. Ve 3. Göze sahip adam bana benziyor. sağdakinide Zach Galifianakis'e benzettim benden bu kadar@Kim? mi bilir
Futboldan anlamam ama soldan 2. Ve 3. Göze sahip adam bana benziyor. sağdakinide Zach Galifianakis'e benzettim benden bu kadar
İlk defa böyle iltifat aldım 10yıldır maça gitmişliğim yok, evet fb liyim ama fanatiklikten çok uzağımSen Fanatik fblisin diye kalmış benim aklımda yav
İlk defa böyle iltifat aldım 10yıldır maça gitmişliğim yok, evet fb liyim ama fanatiklikten çok uzağım
Güzel makine he @maximaorhanGünaydın ahali, ucuza 350z isteyenlere
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eni-kasa-3.5-v6-maxima-268-hp-519909833/detay
Aynı motor aynı şanzıman
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi