Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l_Audi_A4_VVSCV3_77d.jpg

Bir de karpuz lastik olcak :D
Yılan desenli lastik isterim :D :D

O konuda haklısınız. O yüzden çok sık kullanmam sadece youtubeden video açmak için kullanıyorum. Bilgilerimiz kim bilir hangi server'lardan geçip gidiyor :D

Aynen öyle zaten az çok bu işlerden anlayanlar tahmin eder ki bu sunucular serverlar pahalı hizmeyler öyle bedavadan vpn sağlamak imkansız. İşte girdiğin siteleri kaydedebilir ulaşabildiği kadar bilgilerine erişmeye çalışır. Bazı kaliteli vpn hizmetleri var atlatmayı başarmanın yolu varsa onlar kullanılabilir örneğin bir dönem telefonda vypr vpn kullanmıştım gerçekten hizmet güzeldi fakat 500mb yanlış hatırlamıyorsam sınırı vardı sonra satın almanı istiyordu. Bu arada geçen hafta türk telekom kullanıyordum taahhütümün son haftasıydı, farklı bir vpn vardı "pia" (privite internet acces) onu arkadaşım ile ortak kullanıyorduk zaten süresi de bitiyordu. Bu hafta kablonete geçtim öğrendim ki kablonet vpn hizmetlerini engellemiş, aynı arkadaş ile openvpn kullanmaya başladık komut penceresinden girilebiliyor ancak :D

ultrasurfte sıkıntı yaşamıyorum hacı bilgin olsun, bilgisayar için zenmate ve hotspot hariç önerileri alabilirim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...