Yılan desenli lastik isterim
Bir de karpuz lastik olcak
Yılan desenli lastik isterim
Bir de karpuz lastik olcak
vpn işe yarar yaramazsa yapacak bişey yok. İnternet yavaşlığı genel sorun gene yavaşlatmışlar.Youtube'yi hızlı kullanmanın yolu var mı?
like thatYılan desenli lastik isterim
İçeriye çok ses alıyo mu? kaç db?Beyler yeni ayakkabı aldım biraz yol gürültüsü var ama ıslakta falan baya iyi
Yav opera'ya iyi dedik ama Youtube'da 5 videodan 2'sini video kullanılmiyor diyip açmıyor sinir etti aksam aksamdostlar naaabıyonuz beni özlemediniz dimi ?
android için ultrasurf kullanıyorum memnun sayılırım bilemedim ama pc için benimde bi ihtiyacım var
O konuda haklısınız. O yüzden çok sık kullanmam sadece youtubeden video açmak için kullanıyorum. Bilgilerimiz kim bilir hangi server'lardan geçip gidiyor
Hee sen şu yüzde yüz programındaki performance lastikleri diyosunEkli dosyayı görüntüle 2676
Daha çok böyle
Tabi canım o oklar sayesinde +10 beygirHee sen şu yüzde yüz programındaki performance lastikleri diyosun
etiketini sökmedim 73 db. bu arada opera yavaş diye "hideman free" kullaniyorum simdilik sikinti yok yasak kalkana kadar katlanilir duzeyde, cyberghost da hizliydi ama kullanmasi cok zor. psiphon iyiydi parali oldu..İçeriye çok ses alıyo mu? kaç db?
Psiphon nimet gibiydi valla keske normal kalsaydıetiketini sökmedim 73 db. bu arada opera yavaş diye "hideman free" kullaniyorum simdilik sikinti yok yasak kalkana kadar katlanilir duzeyde, cyberghost da hizliydi ama kullanmasi cok zor. psiphon iyiydi parali oldu..
Bir nesil sifon 3 le büyüdü be abi. Özlüyorum o günleri. Lise zamanlarımız sifon açıp yutuba girmekle geçti.Psiphon nimet gibiydi valla keske normal kalsaydı