Abi bende upper intermediate ım yanlıs anlaşılmasın amma .
ben yanlış anladım. NEden böyle şeyler diyosun ? Amacın ne senin gardaş vagcımısın sen çok yanlış anladım belki nolmuş ?
Abi bende upper intermediate ım yanlıs anlaşılmasın amma .
O zaman upper intermediate+technical english diyeyim ben şimdi sana 3 sayfalık bi uçuş planı versem translate edebilir misin? ya da saatlerce hic duraksamadan full ingilizce falan konuşabilirsen ne mutlu sana helal olsun derimAbi bende upper intermediate ım yanlıs anlaşılmasın amma .
O ne ola ki yav
Ne okuyordun bu arada merak ettimAbi bende upper intermediate ım yanlıs anlaşılmasın amma .
O zaman upper intermediate+technical english diyeyim ben şimdi sana 3 sayfalık bi uçuş planı versem translate edebilir misin? ya da saatlerce hic duraksamadan full ingilizce falan konuşabilirsen ne mutlu sana helal olsun derim
Bilmeyen arkadaşlara yardimci ol işte nasıl geliştirdin kendini anlat dostlara
Okullar tatilmi olmus hocam yoksaAğam böle iğne gibi p.st gibi bişi : D
Technical verirsen konuya vakıf olmadığım için gözüne ışık tutlmuş tavsan gibi kalırım valla. Ben yaklaşık 3 yaşimdan beri ingilizce dersi alıyorum. Aynı zamanda ingilizce diziler ve filmler izliyorum bunların yanında haberleri ingilizce takip etmeye çalışıyorum.O zaman upper intermediate+technical english diyeyim ben şimdi sana 3 sayfalık bi uçuş planı versem translate edebilir misin? ya da saatlerce hic duraksamadan full ingilizce falan konuşabilirsen ne mutlu sana helal olsun derim
Bilmeyen arkadaşlara yardimci ol işte nasıl geliştirdin kendini anlat dostlara
Okullar tatilmi olmus hocam yoksa
Lise 2 de IB diploma progarmı ögrencisiyim. Saglam ingilizce yaslıyorlar IB de benden söylemesi.Ne okuyordun bu arada merak ettim
Lise 2 de IB diploma progarmı ögrencisiyim. Saglam ingilizce yaslıyorlar IB de benden söylemesi.
İlk kez bineceksen kanatlara yakın ve cam kenarına oturBen daaa ömrümde uçağa binmedim, uçakla gidilecek bi yere gitmedim binmiş olsam şaapardım
Yav dur hatırlatıp şey yapma be yasinimBu Türk Askerlerinin yakıldığı video varmış yalan mı gerçek mi arkadaşlar ?
Yav dur hatırlatıp şey yapma be yasinim
Çok bilgi kirliliği var ortada
Adam araştırmıs yav.
- UB Diploma Programı (DP) 16-19 yaş grubu öğrenciler içindir. Uluslararası düzeyde üniversiteye giriş sağlayan bir diplomadır. Bu diploma programı genelde 11. ve 12. sınıfı kapsar. 9. ya da 10. sınıfta IB Diploma Programına hazırlık düzeyinde eğitim verilebilir. Program Türk Ulusal Eğitim Sistemi'ni kapsasa da, farklılıklar gözetebilir. Diploma 3 dilde gerçekleşebilir:
İlk kez bineceksen kanatlara yakın ve cam kenarına otur
binmesini inmesini sizden öğrenecek değiliz asfasdfa