Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla superonline ttnet altyapısı kullanıyor diye benimseyememiştim ama geçtiğimiz haftalarda dairenin girişine kadar turkcell şebeke döşedi, 4 5 kere geldi minimum 25 mb max 100 mbe kadar altyapınız hazır diyince gözüm gönlüm açıldı, taahhütüm bitsin direk geçeceğim dedim biz öderiz kaç taksit kaldı falan diyolar, dedim bi araştırayım :))
Uydu net e gec bak dinle beni.

hacıbaba öğrencilik yaşamımda bi uydunet kullandım, çok sövdüm tekrar dönesim gelmiyor şu an aşmış olabilirler ama işte ben çok sövdüm bi kere :D :D

Bizim tv ve internet ordan efsane ya .

şunun bi fiberine bakayım o zamansa ben.

O değilde bi başka arkadaş nişanlısından ayrılmış 1 saat soğukta parkta dinlemek zorunda kaldım bi taraflarım dondu yemin ediyorum, Allah soğukta kalanlara yardım etsin ben 1 saatte kendimden geçtim

Her ders olur valla ama özellikle mat ve ingiliççe.

ben ingilizceden hiç kaçmazdım ya, matematik pek sevmezdim evet ama onu da sınıftaki diğerlerinden geçirirdim. çizim olmasın yeter coğrafyada vs çizimlerde delirirdim. Üniversitede teknik resim dersinde kafayı yedim, 2nci alışımda verdim dersi. ilkinde verebilirdim aslında ama eve benim ödevi yapması için çağırdığım arkadaşlar sarhoş oldu ödevleri yapamayınca not düşük kaldı o_O

google falan goygoy bu arada, kendin yapmaya çalış gelecekte gerçek anlamda faydasını göreceksin

google falan goygoy bu arada, kendin yapmaya çalış gelecekte gerçek anlamda faydasını göreceksin
Zaten çok çok zor durumda kalırsam translate i kullanıyorum genelde sözlük kullanırım. Yazmayı seviyorum ayni zamanda ingilizceyide ama cok zamansız verildi bu ödev ben bu haftasonu full yatarım diye düşünüyordum. Neyse yazacaz artık bi şekilde.

Simdi buraya upper intermediate ingilizce bildiğimi yazardım da translete muamelesi görürüm diye yazmıyorum ahauahauah

ooooo reizimiz upper intermediate hem de :D

Abi ingilizce bende hiç yok. Ya konuşulanları az da olsa anlıyorum ama konuşma sıfır.

valla writing listening bende bi nebze var ama speaking bende de yok konuşma gerçekten zor, yurtdışı veya ölümüne pratik şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...