Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün araştırdım bunu yav dedim bu neymiş nası cahil kalırım dedim, sonra baktım bu çocuk romanyaya polonyaya okumaya gitmek için bi programı bahane etmiş orda arşiv zenginleştirecek dedim kapattım.

:D :D :D
Yok abi hedef İngiltere veya Almanya inşallah. Norveçde olabilir aslinda. Ama almanya benim için biçilmiş kaftan (almanca hariç).

Yok abi hedef İngiltere veya Almanya inşallah. Norveçde olabilir aslinda. Ama almanya benim için biçilmiş kaftan (almanca hariç).
lisede 1 sene de almanca dersi gördüm, almanca zaten küt bi dil baya kaba, üzerine bi de almanca öğretmenimiz karslıydı kadın doğuştan kaba şiveli üstüne almanca. Her ders sözleriyle dayak yiyoduk sanki bişi öğrenemedik haliyle.

Norveç soğuk ama kızıl saçlı kızları güzel, ingiltere yağmurlu ama üniversiteleri güzel. Almanya ideal duruyor haklısın :D

Şuan üniversitede hazırlık okuyorum. İngilizcem kötü değildir , eğitim almak zor geldiğinden değil de hazırlığı geçemeyince şaşırdım. İngilizce görüyorum bu yıl sadece çok eğlenceli birşey öğrenmesi , konuşması. Özellikle üniversite sınavlarının stresinden sonraki yıl sadece ingilizce görerek geçirmek baya rahat oluyo :) Erasmus+ programı ile 1ay önce İngiltereye gittim. Gerçekten yurt dışına çıkınca herşeyi daha iyi anlıyor insan. İngilizce bilmek iyi değil çok iyi birşey. Ve imkanı olan herkese öğrenmesini tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...