Fesaaaaaat ahahahahahkulak arkası kısmında kahkahayı attım sonrasında he tamam sıkıntı yokmuş dedim neyse ki asdfasdf
Fesaaaaaat ahahahahahkulak arkası kısmında kahkahayı attım sonrasında he tamam sıkıntı yokmuş dedim neyse ki asdfasdf
Bu nasil bi yokluk oyle la.kulak arkası kısmında kahkahayı attım sonrasında he tamam sıkıntı yokmuş dedim neyse ki asdfasdf
Fesaaaaaat ahahahahah
Bu nasil bi yokluk oyle la.
Alfabi orhan abinin benle dalga geçmesinden aşırı zevk alıyosun biliyorum ama muhabbeti dağıtmayalım
Sen yolun basindamisin yoksa yolun daha basindayim diyemi dusunuyorsun ?Panpalar psikoloji okumuz kızla evlilik düşünmek ne derece doğru şimdi
Nereye yapacaklar videosu geldi aklimaAaabiğni tatile göndereyim ben.
Daha nereye dağılacak la piston blok ne varsa saçıldı ortayaaa
Panpalar psikoloji okumuz kızla evlilik düşünmek ne derece doğru şimdi
Ahahahah geldi iste yaaBu cocuk niye uyumuyooo ...
Eme eme hanimda halde birakmadi...
Abi mac sonrasi biz kenarda isinanlara yorumlarin tavsiyelerin nelerdirBu cocuk niye uyumuyooo ...
Eme eme hanimda halde birakmadi...
Eyvallah kardeşim daha önce gitmemistim buraya aklima yazdım saolasın
@maximaorhanisback geçenlerde sana bir yere gidecem hatta tam senlik demiştim belki hatırlarsın. Mekanın adi tasarım bookshop. Gittiğimde sessiz sakin kitap okuyan insanların olduğu nezih bir yer olduğunu hemen gözüme çarpmıştı mekan. Ayrıca pelinsulara dair bir belirti veua türevlerine bu mekanda rastlamadım. Daha sonra ise hizmet ortalama geldi ne iyi ne kötü tabi birde çok kisi gitmiştik. Tatlılardan brownie yi pek begenmedim ama cheeskake leri güzel. Brownie+çay a 14 lira para verdim ki gayet bence kabul edilebilir. Kitaplara pek bakamadım toplantıyı nitirdikten sonra hemen çıktım çünkü. İstanbula gelirsen bi ugra bence.
Bi yol var da çok güzel manzarası olsun gezip görecek yerleri olsun rengarenk daha girmedim rölantide bekliyorumSen yolun basindamisin yoksa yolun daha basindayim diyemi dusunuyorsun ?
Sen isemi girmek istiyordun benmi yanlis hatirliyorum ?Aslında on numara seçim, kızın bunalımı yok, hayattan bezmişliği yok, tükenmişlik sendromu yok, rutin hayattan sıkıldım değişiklik istiyorum derdi yok. Hadi gel psikolojik destek alalım derdi yok.
Ama kaaardşimizin psikolojisi ile ilgili bazı soru işaretleri mevcut tabi
hayalim böyle bi cafe açmaktı, olmadı. Param yooğkkkEyvallah kardeşim daha önce gitmemistim buraya aklima yazdım saolasın
Valla hazırlıklı olun dedim benKiz....