abi şikayet ediverin bir zahmette şöyle troller türemesin gece gece insanın sinirlerini hoplatıyolar..
Crashproff harika tanım panpa bu nedir yav@istanbul tesla harbi crash-proff araba yapmış ya ne kadar güzel.
Sikayet etsende bir ise yaramiyorabi şikayet ediverin bir zahmette şöyle troller türemesin gece gece insanın sinirlerini hoplatıyolar..
Kavurma yine kaliteli idi (anıla yaptığı şey hariç) bunlar çok toy.En guzel ornek kavurma denilen eleman istedigi gibi takiliyor
Bide adama ozel rutbe verdiler onca lafina ragmen. Gelen tepkiler uzerine kisa sureli gitti birdaha gelirse ve bu sekilde bos birakilirsa burada kalmanin bir mantigi kesinlikle yok.En guzel ornek kavurma denilen eleman istedigi gibi takiliyor
Adami kac kere sikayet ettim adamin rutbesini bile yukselttiler odul olarakKavurma yine kaliteli idi (anıla yaptığı şey hariç) bunlar çok toy.
Ben bi kere başkasını şikayet etmiştim, yönetimi yanıltmak suçundan ceza puanı hediye etmişti banaAdami kac kere sikayet ettim adamin rutbesini bile yukselttiler odul olarak
Sen beni tamamen hayal kirikligina ugratttin. Bir insan bilmeden kirar gelip ozur dilerse eyvallah ama bu sekilde bilerek yapipta sonra e kusura bakmayin demek ben saglam pabuc degilim demek kusura bakmada.@maximaorhanisback (özellikle senden) @alfhonso özür dilerim
Ama napayım ciddi bir konu olunca dayanamıyorumSen beni tamamen hayal kirikligina ugratttin. Bir insan bilmeden kirar gelip ozur dilerse eyvallah ama bu sekilde bilerek yapipta sonra e kusura bakmayin demek ben saglam pabuc degilim demek kusura bakmada.
Tamam abi çokta büyütmeyin işte bidaha yapmaz olur biter.Sen beni tamamen hayal kirikligina ugratttin. Bir insan bilmeden kirar gelip ozur dilerse eyvallah ama bu sekilde bilerek yapipta sonra e kusura bakmayin demek ben saglam pabuc degilim demek kusura bakmada.
Zb de 3-4 kişi 2.0 tdi audi a4 ile turlanıyorduk önümüzde tofaş normal gidiyordu ama egzozu falan vardı tofaşk kafasındaydı.Tek serit gidiş geliş yolda yapıştırdım arkadan gazı bunu sollarken ****** yaptı oda bastı gaza egzoz gümbür gümbür bende haliyle kesmedim gazı 80-90 ila kasise girdim onun yüzünden karşıdan gelene kafayı atıyordum videoyuda şuraya koyuyum
http://sendvid.com/m2p9fqw3
@maximaorhanisback (özellikle senden) @alfhonso özür dilerim
Yahu gördüm, sakin. Lakin kullandığı kelime hakaret olduğu için banlayamıyorum direkt.