Sen vesikalığını ver çevremizdeki kızlara gösterelim yakışıklı zengin oğlumuz var diyeAz ince olsun ele avuca gelsin eli yüzü düzgün olsun ve kafalar uyuşsun yav o kadar da değil
Sen vesikalığını ver çevremizdeki kızlara gösterelim yakışıklı zengin oğlumuz var diyeAz ince olsun ele avuca gelsin eli yüzü düzgün olsun ve kafalar uyuşsun yav o kadar da değil
Aynen maltepedeyim. Kardeşi varsa onu alakSole 25 26 olaydin vallahi tanistirirdim bak hazir maltepedeydin sen galiba
Sen vesikalığını ver çevremizdeki kızlara gösterelim yakışıklı zengin oğlumuz var diye
Evet o biraz değişik şeylerin peşindeYok okumadım müdürde inci sözlüğün sahibi zatı muhteremin ne halt olduğunu da bildiğim için o siteye güvenmiyorum
Pekde yakışıklı degilim yavSen vesikalığını ver çevremizdeki kızlara gösterelim yakışıklı zengin oğlumuz var diye
Genelde kardes yok ya . Tek cocuk coguAynen maltepedeyim. Kardeşi varsa onu alak
Pekde yakışıklı degilim yav
Ayiptir ayip aha denizciyim ve buradayim napim ceyhunumu gotureyimYav bu her limanda ayrı sevgilisi olanlar kimler ya denizciler miydi?
Vag gibi yüreğin yeter kardeşim çıkarır masaya vurursun tigunun passatın anahtarınıPekde yakışıklı degilim yav
Bu muhabbet nereye gidiyogiderin var mı ?
Kime gore neye gore. Kendime göre multipladan halliceyimgiderin var mı ?
Kime gore neye gore. Kendime göre multipladan halliceyim
Yonetici babam ya zaten. Yuzum tutmuyor ya annemi indiriyorum ben azicik mola versinler diye
Dur dur sakin bozma birbirlerini buluyorlar galibaBu muhabbet nereye gidiyo
Tüh beeeGenelde kardes yok ya . Tek cocuk cogu
Ceyhun kime göre neye göre yakışıklı değilsin?