Olum yeter lan sabah akşamGece gölgenin rahatına bakıyor muyuz panpalar?
Herkesten cevap bekliyorum ama özellikle sizden @gtepro @Mertcan @cingoz debriyaj @DuzboruDownpipe @Hazar kuru
Yanlış eller demeyelim de Türkiye'de az sayıda mı var anlamında sormuştum.Bildigim kadarıyla bir çogu yanlış ellerde pert oldu
Ne zaman müzik açsam bunu çalıyorum. Müslüm Gürses Orhan Gencebay Ahmet Kaya Neşet Ertaş vb. moduma geri dönmem lazım ama şarkı sardı yav.Ulan şu şarkıyı bugün belki 10 kere dinledim yine dinliyorum dilime dolandı
Yorum yapamayacagım o konudaYanlış eller demeyelim de Türkiye'de az sayıda mı var anlamında sormuştum.
Yetmiyor panpa yav salksdhkjadjaiOlum yeter lan sabah akşam
Panpa öyle bir dedin ki sanki sende pert etmiş gibiYanlış eller demeyelim de Türkiye'de az sayıda mı var anlamında sormuştum.
Yok yav Clio Rs seviyorum fiyatının uygunluğundan ötürü araştırdım biraz ama ilerde temiz bulamayacaz gibi. Sonuçta çoğu kişi kaza yapabiliyor araç perte çıkabiliyor, her kaza yapana da tecrübesiz gözüyle bakmak olmaz.Panpa öyle bir dedin ki sanki sende pert etmiş gibi
Margot Robbie favorim
knk o biraz yollu gibi ya jokerin karısıMargot Robbie favorim
Bu miranda abla degil mi
Ta kendisi şu masumluğa bak ya, düşünsene gece yatarken o mavi gözleriyle sana bakı0r naparsın...Bu miranda abla degil mi
Bi şey yapmam yaTa kendisi şu masumluğa bak ya, düşünsene gece yatarken o mavi gözleriyle sana bakı0r naparsın...
Marşa nasıl basılıyo, onu detaylı anlatırdın herhaldeBi şey yapmam ya
saygı ve sevgi çerçevesinde sohbet ederim
Aynen otomobillerle ilgili sohbet ederdikMarşa nasıl basılıyo, onu detaylı anlatırdın herhalde