Valla yaz tatilini özledim gece 4-5 te yatıp 4-5 te kalkıp gene bilgisayar başına geçerdim.Şimdi bi kalkıyorum kapkaranlık yatıyorum kapkaranlık psikolojim bozuluyor
Valla yaz tatilini özledim gece 4-5 te yatıp 4-5 te kalkıp gene bilgisayar başına geçerdim.Şimdi bi kalkıyorum kapkaranlık yatıyorum kapkaranlık psikolojim bozuluyor
Yazın gel bodruma bilgisayarı unutturayım sana yakışıklıValla yaz tatilini özledim gece 4-5 te yatıp 4-5 te kalkıp gene bilgisayar başına geçerdim.Şimdi bi kalkıyorum kapkaranlık yatıyorum kapkaranlık psikolojim bozuluyor
İyii geceler hocamBen kaçar beyler iyi geceler size uykum geldi yav
Allah rahatlık versin, iyi uykulaarr rüyanda bizi görr sabah kalktığında günaydın mesajını unutma sakın haBen kaçar beyler iyi geceler size uykum geldi yav
iyi gecelerArkadaşlar muhabbetiniz bol olsun huzur dolu bir sabah uyanmanız dileğimle hepinize iyi geceler
BurdaaO kadar hatun muhabbeti döndü ki parmaklarınız mı yoruldu noldu lan?
Uyku tutmadı olom nerdesiniz
Komple gitti mi hocam baglantı?12.9GB'lık download'umu pause'lamıştım. Sanırım kaynağından ötürü beklemeye izin vermeyip 11.6GB'ta kopmuş. Nasıl uyuyayım
Valla pause'lamıştım, bi süre sonra dönüp baktım "tamamlandı" yazıyordu. Yer mi bu çocuk. Kafasına göre bağlantıyı koparıp "hadi sana bu kadar yeter boş yapma network'te" demiş sanırım. PES 2017'yi başa aldım...Komple gitti mi hocam baglantı?
Hocam sen onları alfabetik dizecek kadar önemsiyorsan sinirden kendini sReis ben yaklaşık 5 senedir evliyim
Şu an evin içinde vallahi billahi daha ilk kez gördüğüm eşimin tarafından gelen akrabalar var
Hayır bir de en sinir olduğum şeyi yapıp alfabetik sıraya dizdiğim kitaplarin hepsinin yerini karıştırmışlar
Ben de ona sinirliyim uyuyamıyom
Hocam geçmiş olsunValla pause'lamıştım, bi süre sonra dönüp baktım "tamamlandı" yazıyordu. Yer mi bu çocuk. Kafasına göre bağlantıyı koparıp "hadi sana bu kadar yeter boş yapma network'te" demiş sanırım. PES 2017'yi başa aldım...