Pampa ben asosyal adamım bilgisayar herşeyimAsdjslsjalajal Bedirhan harbi taunus alaydın![]()

Şimdilik sanalda yanıyoruz

Pampa ben asosyal adamım bilgisayar herşeyimAsdjslsjalajal Bedirhan harbi taunus alaydın![]()
Ya abi kahkaha attim ahdyahdhhadhhshhla bizim araba 3500 milyar senin gömdüğün bilgisayar 4 milyar![]()
![]()
Gerçekte yanlasaydın direksiyona ve koltuğa para vermezdinPampa ben asosyal adamım bilgisayar herşeyim
Şimdilik sanalda yanıyoruz![]()
Ya abi kahkaha attim ahdyahdhhadhhshh
Ağabey ne abarttınızsenn bu sistemi kuracak nerde çalıştın yazın ? Çırağan sarayında müdürlük falan mı yaptın![]()
![]()
Oğlum araba almaklan bitiyormu sanıyorsunGerçekte yanlasaydın direksiyona ve koltuğa para vermezdin![]()
Fabrikadan çıkmış gibi olur akskshslzBedirhan'ın malzemeleri satsak sizin arabayı revizyona sokarız galiba ahshahshahah
Bedirhan'ın malzemeleri satsak sizin arabayı revizyona sokarız galiba ahshahshahah
Oğlum araba almaklan bitiyormu sanıyorsun![]()
Bakımı mazotu onlar ileride İnşallah
Şimdilik elektrik girmedikçe sıkıntı yok![]()
Ağabey ne abarttınız
Hard Core çıraklık yaptıkEşek gibi çalıştık
Bilgisayar 2 yıl önce alındı diğerlerini yazın aldım(4 yıl boyunca araştırmıştım almadan her sene yenisi çıktı buna nasipmiş
)
he la babam diyodu motoru indirmişken hazır baskı balatayı falanda yenileyelim şanzıman iyi ama ona falanda baktıralım dedi dedim baba evi satalım arabaya yatıralım istiyosan dedim bedirhanın malzemeler de olur
mazotlu değil başkan tüplü bu![]()
Şu hayatta bıracağım tek servetim
Evden çıkarken hırsız falan girer diye laptopu sokmadığım yer kalmadı![]()
@maximaorhan airline manager 2 telefon icin oyun efsane bu arada
Ahahahahaha hasssanla bizim araba 3500 milyar senin gömdüğün bilgisayar 4 milyar![]()
![]()
Annem telefonuma el koymayı planlıyor hain planlarTelefonu J7 ama kendi kendine kapanıyor ve arada hattı çekmiyor.Kaptırmam uleeen telefonu
![]()
Mobil oyun ile pek aram yok reis güzel dersen akşam başlarım@maximaorhan airline manager 2 telefon icin oyun efsane bu arada
Babam tuvaletten çıksın gidem bakam dolar var mıla olm ver telefonu git kendine iphone 7 aldır onu da mı biz söyliyek![]()