Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banane ben 206 dediğim zaman linç yiyom 3008 kötü araba peugeot leş :p
images

IMG_1165.jpg

Valla bazen bizide şeytan dürtüyor da başarılı olamıyor Volkswagen'den sapma konusunda.
ya ben muhendıs adamım hıcbırseye koru korune baglanmam. sonucta ne bır telefon markası ne araba markası benım degıl. bakarım ben paramı verdıgım zaman kurusu kurusuna karsılıgını verırmı. turkıyede satılan hıcbır araba su otv ıle vermez ama 3008 ın fıyatı aklımı celen taraf oldu.sımdı and öve öve bıtıremeyınce kalıteyı gıttım almanın kalıtesı denılen audı ye baktım. buyuk ıhtımal bunun segmentınden ufak olmasına ragmen en bos q2 = 3008 ımıs. mazda cx5 ile kafa kafaya ama mazda 2.0 motor. donanımlarını bılmıyorum ama gonlum gene peugeot da. ha dıger markalardanda bahsederdım aslında ama ornekledım sadece ufak. biri bana gelıp dıyebılır bak audı premıum ıste peugeot daha orta sınıf ama kalıtesı aratmayacaksa ondekı amblemın bende gram degerı yok

ya ben muhendıs adamım hıcbırseye koru korune baglanmam. sonucta ne bır telefon markası ne araba markası benım degıl. bakarım ben paramı verdıgım zaman kurusu kurusuna karsılıgını verırmı. turkıyede satılan hıcbır araba su otv ıle vermez ama 3008 ın fıyatı aklımı celen taraf oldu.sımdı and öve öve bıtıremeyınce kalıteyı gıttım almanın kalıtesı denılen audı ye baktım. buyuk ıhtımal bunun segmentınden ufak olmasına ragmen en bos q2 = 3008 ımıs. mazda cx5 ile kafa kafaya ama mazda 2.0 motor. donanımlarını bılmıyorum ama gonlum gene peugeot da. ha dıger markalardanda bahsederdım aslında ama ornekledım sadece ufak. biri bana gelıp dıyebılır bak audı premıum ıste peugeot daha orta sınıf ama kalıtesı aratmayacaksa ondekı amblemın bende gram degerı yok
çok haklısın ülkedeki hiçbir araç fiyatını hak etmiyor. ve hiçbir marka benim değil bende körü körüne bağlanmam. ve 3008 benim gönlümü çaldı.

Biz genel olarak hep memnun kaldık Volkswagen'den ve bizim ihtiyaçlarımızı hep harfiyen karşıladı o yüzden çok seviyoruz ve genel olarak yeni arac alacakken tercihimizde 1. Sirada yer alıyor.

Biz genel olarak hep memnun kaldık Volkswagen'den ve bizim ihtiyaçlarımızı hep harfiyen karşıladı o yüzden çok seviyoruz ve genel olarak yeni arac alacakken tercihimizde 1. Sirada yer alıyor.
buralarda bılen bılır bir vag sever var geliyor gıdıyor vw en guzelı en tatlısı en mantıklısı sınıfının oncusu vs. sonra herkesten farklı tatlı tatlı gosterdım sonra yumusadı anladı gıbı oldu. ama bı anda herhalde gene tepesı attı yan hesaplar aldı trolluk yaptı yetmedı sırf benım dıgerlerınden bıraz daha sıcak baktıgım ıcın mazdaya laflar ettı vs vs sonra engelledım gıttı herıfı. lafım sana bu arada cunku senle baya guzel konusuluyor sevıyorumda bak hatta haftaya test edelım kuzuyu falan soyle ortamı sevıyorum forumda. ama bahsettıgım kısıden artık gram haz etmıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...