Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
212855e65b22f5093823fd1e876201b4.jpg
e5b9234024b5519088b90b3c4a5b52cc.jpg

Sizce de tam restore edip karşısında bi sigara yakmalık değil mi? :)
Tartışmasız. :)

Ben esas Kodiaq'ı bekliyorum. Fiyat olarak 3008'den ucuz olacak deniyor ve araba yayala gibi. Valla Tiguan ile takasa giriş biz Kodiaq düşünürüz fiyatına ve doluluğuna göre.
valla ıc mekanı klasık skoda olursa hayatta bakmam ısterse 8 koltuk olsun. bıktım su tek düze iç mekanlardan

Tek düzelik kişiden kişiye degişir ama baka kaliteli diyo ingiliz dayılar.
ya tek duzelık dedıgım ben tıguan almam mesela. yıllardır ıcı benzer. polo su golfu jetta sı olan yabancılık cekmez and her teste bagıra bagıra dıyor sunun ıc mekanı cok sıkıcı dıye. seat ın ateca geldı otoparka gelmesede dogan test ettı gene yorum leon benzerı.skoda nın da resımlerınden anlasılacagı uzere durum benzer. and su teste devamlı ıc mekanı bu segmentte en kalıtelısı dıye soyluyor . daha bınmedım ama yalan soyledıgını sanmıyorum. tek duze degıl neden bu ıc mekan tasarımına yaklasan marka yok. begendıgım mazda bıle yanında 0 kaldı kabul etmek lazım bır yerde. bu fıyata su ıc kalıte ve tasarım baska markada yok. ha gene dıyorum belkıde skoda aynı kalıtede olcak ama bu tasarımın cok gerısınde. ben su arabadan sonra bayıldıgım mazda cx5 e bakmam mesela. benı bıle yoldan cıkarır bu araba eger bu segment bakıyor olsaydım ılk defa bır peugeot a bayıldım belkı dıger fırmaları uyandırırlar ınsallah

ya tek duzelık dedıgım ben tıguan almam mesela. yıllardır ıcı benzer. polo su golfu jetta sı olan yabancılık cekmez and her teste bagıra bagıra dıyor sunun ıc mekanı cok sıkıcı dıye. seat ın ateca geldı otoparka gelmesede dogan test ettı gene yorum leon benzerı.skoda nın da resımlerınden anlasılacagı uzere durum benzer. and su teste devamlı ıc mekanı bu segmentte en kalıtelısı dıye soyluyor . daha bınmedım ama yalan soyledıgını sanmıyorum. tek duze degıl neden bu ıc mekan tasarımına yaklasan marka yok. begendıgım mazda bıle yanında 0 kaldı kabul etmek lazım bır yerde. bu fıyata su ıc kalıte ve tasarım baska markada yok. ha gene dıyorum belkıde skoda aynı kalıtede olcak ama bu tasarımın cok gerısınde. ben su arabadan sonra bayıldıgım mazda cx5 e bakmam mesela. benı bıle yoldan cıkarır bu araba eger bu segment bakıyor olsaydım ılk defa bır peugeot a bayıldım belkı dıger fırmaları uyandırırlar ınsallah
3008 zaten iç mekanda mükemmel ona lafım yok fskat ben geleneksel iç mekanlari seven biriyim. Yani herşey elimin altında olsun ve kaliteli olsun. Tiguan ve Kodiaq bu dediğime dönük araçlar. Dediğim gibi ben geleneksel iç mekanları seviyorum. Ama senin fikrinede saygım sonsuz. Ben mesela daha çok farklı dıs tasarımları severim o yüzden Kodiaq hoşuma gitti.

3008 zaten iç mekanda mükemmel ona lafım yok fskat ben geleneksel iç mekanlari seven biriyim. Yani herşey elimin altında olsun ve kaliteli olsun. Tiguan ve Kodiaq bu dediğime dönük araçlar. Dediğim gibi ben geleneksel iç mekanları seviyorum. Ama senin fikrinede saygım sonsuz. Ben mesela daha çok farklı dıs tasarımları severim o yüzden Kodiaq hoşuma gitti.
jeep'e benziyor o yüzden ben de sevdim <3 :D

valla bana bu markalar zorla mazdadan vazgecırecekler herhalde.

1-)4*4 olmasa bıle kımsenın bu aracla defender ın sokulan yerlere gırecegını sanmıyorum zaten testtede bunun eksıklıgınden yakınmadılar 2-) fiyatı donanıma ıc mekana gore segmentıne gore su dıger markalara gore normal hatta ucuz geldı.ha bu paralar tabıkı verılmemelı ama gunumuz fıyatlarına gore bu
3-) evet bıraz genc ısı
4-) ceyhun demıs torsıyon dıye ama onlarda rezalet olmadıgını soledıler eksı arandıgında ortaya cıkan durum zaten c segmentı degıl bu . ben sevdım ya galıba ılk defa bır peugeot u sevdım tıpınıde sevdım ıc mekanıda sevdım donanımıda sevdım . mazda cx5 yerıne bu alınabılır gıbı geldı ya

banane ben 206 dediğim zaman linç yiyom 3008 kötü araba peugeot leş :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...