buralar @maximaorhana emanetBeen yatıyorum beyler bi günde 7 sınav ağır geldi yokluğumda olay çıkmasın aman lazımsınız hepiniz
buralar @maximaorhana emanetBeen yatıyorum beyler bi günde 7 sınav ağır geldi yokluğumda olay çıkmasın aman lazımsınız hepiniz
ben de bilmiyorum forumu sana emanet ettim ama postu @alfhonso ya sor.Ne oluyo kim nereye emanet hangi post
ben de bilmiyorum forumu sana emanet ettim ama postu @alfhonso ya sor.
Elde şu an ne var?Kuğu ay sonuna kaldı
Passat var yineElde şu an ne var?
Çirkin ördek yavrusu da idare edermiş be Çok da üzülme.Passat var yine
Yav R-Line olsa 500 yıl kalsın problem değil. Ama şimdi olan biraz yaşlı işi ve her yerde aynısından var. Yonetim kurulu ay sonunda butün makam araçlarını almaya karar vermiş yoksa geleceydi salı.Çirkin ördek yavrusu da idare edermiş be Çok da üzülme.
Yav R-Line olsa 500 yıl kalsın problem değil. Ama şimdi olan biraz yaşlı işi ve her yerde aynısından var. Yonetim kurulu ay sonunda butün makam araçlarını almaya karar vermiş yoksa geleceydi salı.
Tak altına neonları, bak bakalım her yerde aynısı mı var. Sonra 2 hafta babanla saklambaç oynaYav R-Line olsa 500 yıl kalsın problem değil. Ama şimdi olan biraz yaşlı işi ve her yerde aynısından var. Yonetim kurulu ay sonunda butün makam araçlarını almaya karar vermiş yoksa geleceydi salı.
paspas mıPassat var yine
Yok abi babam pozisyonuna 1.6 üstü makam aracı vermiyolla.Ağa almışken yapıştırsaydınız 2.0 TDİ 4motion
O zaman 1.4 TSi ile yaktıra yaktıra gezcen pislik olsun diye. Marka fiyat sınırlanmasını anlarımda 1.6 nedirYok abi babam pozisyonuna 1.6 üstü makam aracı vermiyolla.