Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20170115-WA0009.jpg
kucuk-emrah_1787.jpg

Uyuyamadığım gecelerde -hastalığım var bu konuda- CS'ye sardım. Arada Twitch'te takılıyorum, Glaxy bide ZeoNN'u takip ediyorum. Adam akıllı, küfürsüz içerik üretmeleri hoşuma gidiyor. Bide Glaxy ile yaşım da aynı, kafalar daha denk oluyor. :)

Uyuyamadığım gecelerde -hastalığım var bu konuda- CS'ye sardım. Arada Twitch'te takılıyorum, Glaxy bide ZeoNN'u takip ediyorum. Adam akıllı, küfürsüz içerik üretmeleri hoşuma gidiyor. Bide Glaxy ile yaşım da aynı, kafalar daha denk oluyor. :)

valla ben yıllardır hep çalıştığım için öyle uzun süre cs falan türü oyunlar oynayamadım bi ara pointblank oynuyodum üniversitedeyken o da evdekilerle pes oynamaktan birbirimize saldıracak kıvama gelip hadi kapışalım diyoduk. Şu 6 aylık işsizlik döneminde youtuber vs oyun şeylerine sardım biraz da bilgisayarımın eski performanssında olmamasından ötürü, pintipanda diye bi elemana sardım, zaman geçirmelik gta5 videolarına falan da bakıyorum bazen öyle geçiyor :))

valla ben yıllardır hep çalıştığım için öyle uzun süre cs falan türü oyunlar oynayamadım bi ara pointblank oynuyodum üniversitedeyken o da evdekilerle pes oynamaktan birbirimize saldıracak kıvama gelip hadi kapışalım diyoduk. Şu 6 aylık işsizlik döneminde youtuber vs oyun şeylerine sardım biraz da bilgisayarımın eski performanssında olmamasından ötürü, pintipanda diye bi elemana sardım, zaman geçirmelik gta5 videolarına falan da bakıyorum bazen öyle geçiyor :))
pinti forest cekıo sımdı bende ona sardım

Foresti sevemedimde last of us efsaneydi,csgo dönemlerine yetişemedimde eski videolarından bazılarını gördüm cidden iyi, day of daylight falan baya bol goygoylu :))

cs:go oynuyorum da, bizim gençler var ekip var. Onlar dışında girdim mi 3kişi girsek +2cyka geliyor, satıyorlar maçı deliriyorum. Artık ekip 5 lemediğimizde girmiyorum. 1 ay olacak neredeyse.
Bir de PES2013'ten sonra ilk kez 2017'yi beğendim. Ona ısınıyorum. GTA5 var ama kaldı duruyor kenarda öyle. Mouse'um soğuttu beni sanırım.

cs:go oynuyorum da, bizim gençler var ekip var. Onlar dışında girdim mi 3kişi girsek +2cyka geliyor, satıyorlar maçı deliriyorum. Artık ekip 5 lemediğimizde girmiyorum. 1 ay olacak neredeyse.
Bir de PES2013'ten sonra ilk kez 2017'yi beğendim. Ona ısınıyorum. GTA5 var ama kaldı duruyor kenarda öyle. Mouse'um soğuttu beni sanırım.

valla ben de bayıldım pes2017ye de tek başıma sarmıyor artık ya. 2016nın online şeysi vardı arkadaşla falan kapışıyoduk izmittende 2017de o da yok :)
Anca telefondan nfs no limits :p

@Berkinka berkin hocam forumda ehliyetsiz trafiğe çıkan ve polise rüşvet vermeyi planlayan arkadaşlar var bunun ban sebebi olabilitesine de bir bakmak lazım. Hayır forumdan kimsenin de polise haber verip şikayette bulunmadığına şükretmesi gerekirken aksine kendilerine yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyip nasihat veren forum insanlarıyla dalga geçmesi de ayrı bir durum.
Hangi plakayi vericeksin sikayeti ?hangi arabaninkini vericeksen soyle farkli araba ile cikalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...