yok bee teknokentte delirmecelerBen uyuyamadım geri geldim ama millet uykuda galiba
yok bee teknokentte delirmeceler
Yahu bunca derdin, işin, gücün arasında youtube'a gireyim bir şeyler izlerim kendime gelirim dedim. Şu yoruma bakın yahu Ekli dosyayı görüntüle 3469
Selamlar herkese bu arada, hiç beceremiyorum şu giriş kısmını
Uyuyamadığım gecelerde -hastalığım var bu konuda- CS'ye sardım. Arada Twitch'te takılıyorum, Glaxy bide ZeoNN'u takip ediyorum. Adam akıllı, küfürsüz içerik üretmeleri hoşuma gidiyor. Bide Glaxy ile yaşım da aynı, kafalar daha denk oluyor.
pinti forest cekıo sımdı bende ona sardımvalla ben yıllardır hep çalıştığım için öyle uzun süre cs falan türü oyunlar oynayamadım bi ara pointblank oynuyodum üniversitedeyken o da evdekilerle pes oynamaktan birbirimize saldıracak kıvama gelip hadi kapışalım diyoduk. Şu 6 aylık işsizlik döneminde youtuber vs oyun şeylerine sardım biraz da bilgisayarımın eski performanssında olmamasından ötürü, pintipanda diye bi elemana sardım, zaman geçirmelik gta5 videolarına falan da bakıyorum bazen öyle geçiyor )
cs:go oynuyorum da, bizim gençler var ekip var. Onlar dışında girdim mi 3kişi girsek +2cyka geliyor, satıyorlar maçı deliriyorum. Artık ekip 5 lemediğimizde girmiyorum. 1 ay olacak neredeyse.
Bir de PES2013'ten sonra ilk kez 2017'yi beğendim. Ona ısınıyorum. GTA5 var ama kaldı duruyor kenarda öyle. Mouse'um soğuttu beni sanırım.
Şerefsiz operatör kuduz köpek gibi parçalamış. Bari direksiyonu koltuğu filan sökselerdi...
Hangi plakayi vericeksin sikayeti ?hangi arabaninkini vericeksen soyle farkli araba ile cikalim@Berkinka berkin hocam forumda ehliyetsiz trafiğe çıkan ve polise rüşvet vermeyi planlayan arkadaşlar var bunun ban sebebi olabilitesine de bir bakmak lazım. Hayır forumdan kimsenin de polise haber verip şikayette bulunmadığına şükretmesi gerekirken aksine kendilerine yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyip nasihat veren forum insanlarıyla dalga geçmesi de ayrı bir durum.