Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi plakayi vericeksin sikayeti ?hangi arabaninkini vericeksen soyle farkli araba ile cikalim
Senin açtığın malum başlıkta yazdıklarımı hatırlıyorum. Belli ki insan içinde tutunup bir cacık olamamışsın, gelip buraya sarıyorsun. Burada kimsenin elinin erişemeyeceği yerde kendine yakıştırdığın gibi klavye başında boş yaparsın da, bu kafayla dışarıda birinin canını yakarsan seni ne Berkin kurtarır, ne babanın diğer arabaları kurtarır, ne de baban kurtarır bunu hiç unutma çocuk.
Azıcık yüzün varsa bu kadar istenmediğin bir yerde çekil kenara da milletin tadını daha fazla kaçırma.

C2KtV4zXEAExzpI.jpg:small

Bu baya büyük IQ eksikliğinden kaynaklanıyor bence. Yada ustu kapali mafya hesaplaşması. Kimse inandıramaz bana "kamu güvenliği" icin bunun yapılması gerektiğine ki araba öyle parçalanmaz hani

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haber ısmarlama, insanların bilinç altına bak bak diğer ülkeler otomobil vergisini ödemiyor diye neler yapıyorların mesajı bu:) asıl amaç "vergiyi güzel göstermek" :)

@gtepro panpa burdaysan sana bi şey sorcam. Randevusuz bayiye gidip test sürüşü yapmak istesek orda ayarlayıp test ettirmiyolar mı arabayı doğuş otoda? Bugün çankaya doğuş otoda ateca sürmek istedik randevuyla çalışıyoruz dediler alalım dedik bugün dolu dediler ama araba orda yattı 1 saat, biz vw'e falan bakarken :D bizi mi kopardılar anlamadım :D

@gtepro panpa burdaysan sana bi şey sorcam. Randevusuz bayiye gidip test sürüşü yapmak istesek orda ayarlayıp test ettirmiyolar mı arabayı doğuş otoda? Bugün çankaya doğuş otoda ateca sürmek istedik randevuyla çalışıyoruz dediler alalım dedik bugün dolu dediler ama araba orda yattı 1 saat, biz vw'e falan bakarken :D bizi mi kopardılar anlamadım :D
O bayiden bayiye degişiyor. En güzeli randevu almak. Randevudan kastım biz saat 2 de gelip Tiguan test etmekten istiyoruz haberiniz olsun. Bunu desen yeter.

Selamlar gençler,öğleden sonra oto pazarına gittim.E39'a baktım fotoğraftaki kadar diri durmuyordu içine binincede pek hoşuma gitmedi açıkcası zaten.E200'e baktım diriliği,temizliği beklediğim gibi güzeldi.Araçların sahibi eski bir arkadaşımdı zaten.Sana gelmez bu araba ama Anahtarı vereyim sen bak gez gel hoşuna giderse kar koymadan vereyim dedi.Aldım oto pazarı hemen ankara yolu üzerinde zaten 15 dk uzun yolda gidişine felan baktım.Yola gidişi felan güzel ama araba beklediğimden daha hantal geldi.Düz viteside garip,debriyajı felan sert,şehir içinde biraz yorar diye düşündüm.Şehir içindede çok işim oluyor diye dönüp arabayı bıraktım.Kısaca eve elim boş döndüm:(

Umraniye ikea da vurgun yaptim. Kasa arkasinda satilan Sosisli standindan bir çift birde tek sosili aldim. Eşimle beraber tek bir tane sinirsiz kola bardagi aldik. Tek bardak ile hem ben ve eşim sinirsiz soguk icecekten nasiplendik. 7 liraya doyduk.
Ekli dosyayı görüntüle 3470
Sizin gibi çiftleri görmek umut veriyor insana :) Bizim pelinsular olsa ayyy bunu mu yicem ben, babamın evinde elim sıcaktan soğuğa değmiyordu derler :)

Selamlar gençler,öğleden sonra oto pazarına gittim.E39'a baktım fotoğraftaki kadar diri durmuyordu içine binincede pek hoşuma gitmedi açıkcası zaten.E200'e baktım diriliği,temizliği beklediğim gibi güzeldi.Araçların sahibi eski bir arkadaşımdı zaten.Sana gelmez bu araba ama Anahtarı vereyim sen bak gez gel hoşuna giderse kar koymadan vereyim dedi.Aldım oto pazarı hemen ankara yolu üzerinde zaten 15 dk uzun yolda gidişine felan baktım.Yola gidişi felan güzel ama araba beklediğimden daha hantal geldi.Düz viteside garip,debriyajı felan sert,şehir içinde biraz yorar diye düşündüm.Şehir içindede çok işim oluyor diye dönüp arabayı bıraktım.Kısaca eve elim boş döndüm:(

hayırlısı be abi :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...