Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağalar Accent Era var bizde, biraz seri girdik virajlara bugün aracın kafasının üstüne çok yattığını fark ettim. Neler yapılabilir bunun için ? Öyle meraktan soruyorum.

İskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.

Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim. Ha gerçi, başka birisine de küfürlü karikatürden tolerans gösterip bir seferlik banlamamıştım.

Ne yapalım, infaz kararını size mi versek iskenderin ?

İskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.

Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim.

ya nolur bidaha yapmıcam

Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim. Ha gerçi, başka birisine de küfürlü karikatürden tolerans gösterip bir seferlik banlamamıştım.

Yok abi infaz etmeyelim forumun neşesi o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...