ahahahahahahaassasasama ağabey şimdi kötü bişey yok ki bundaa masanın altından ayağını gıdıklıyorlar sadece içiniz ne kaa fesat...
ahahahahahahaassasasama ağabey şimdi kötü bişey yok ki bundaa masanın altından ayağını gıdıklıyorlar sadece içiniz ne kaa fesat...
O zaman sana Ateca verelim. Ateca bundan daha iyi bir araba gözlemlerime göre.İlk çıktığında bakmıştım 500x'e geçen sene nisan civarları pek hoşuma gitmemişti.Biraz daha bayan kitleye hitap ediyor gibi gelmişti bana..
Abi millet araba almaya geliyor Diyarbakır'dan İstanbul'a 400km dediğin nedir araba güzel olsun yeter kiSamsuna en yakın mazda bayii'si bile 400 km ötede ceyhunum
Valla bizim Tiguan Osmaniye'de denk geldi ayağımıza kadar getirdiler. Artık firmalardan istediğiniz de bulunduğunuz şehirde bayisi varsa aldığınız aracın, bulundugunuz şehire tır ile başka sehirden gönderiyorlar.Abi millet araba almaya geliyor Diyarbakır'dan İstanbul'a 400km dediğin nedir araba güzel olsun yeter ki
Bizim clio da istedigimiz renkte yoktuValla bizim Tiguan Osmaniye'de denk geldi ayağımıza kadar getirdiler. Artık firmalardan istediğiniz de bulunduğunuz şehirde bayisi varsa aldığınız aracın, bulundugunuz şehire tır ile başka sehirden gönderiyorlar.
Neyse yarın vw'e gidecektim seat hemen yanında onada uğrar bakarım.O zaman sana Ateca verelim. Ateca bundan daha iyi bir araba gözlemlerime göre.
Sana scirocco alıyoduk abi o noldu?Neyse yarın vw'e gidecektim seat hemen yanında onada uğrar bakarım.
Coil olabilir spor yayda idare eder heralde diye düşünüyorum. Bende palioya yapmayı düşünüyorumda yolların durumundan çekiniyorum.Ağalar Accent Era var bizde, biraz seri girdik virajlara bugün aracın kafasının üstüne çok yattığını fark ettim. Neler yapılabilir bunun için ? Öyle meraktan soruyorum.
ya nolur bidaha yapmıcamİskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.
Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim.
Ne yapalım, infaz kararını size mi versek iskenderin ?
Yok abi infaz etmeyelim forumun neşesi o.İskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.
Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim. Ha gerçi, başka birisine de küfürlü karikatürden tolerans gösterip bir seferlik banlamamıştım.
Ne yapalım, infaz kararını size mi versek iskenderin ?
Mazda bakım periyotlarıda çok kısa bir bakım için git-bakım yaptır-gel bir günümü vermem gerekir.Zaten Mazda Alırsam 6 Alırım.CX-3 Ufacık,tefecik bana gelmez.Abi millet araba almaya geliyor Diyarbakır'dan İstanbul'a 400km dediğin nedir araba güzel olsun yeter ki
Bence deYok abi infaz etmeyelim forumun neşesi o.
Hepimize İskender Kola ısmarlasın @Berkinka belki fikrimiz değişirya nolur bidaha yapmıcam
1 saat önce izledim. Pek sevmesemde yine izlemeye gidecem.Taze taze
İptal oldu.Sana scirocco alıyoduk abi o noldu?
Noldu abi aracı mı begenmedin yada özel bir durum mu oldu ayıptır sorması.İptal oldu.