kötüyüm knkSelamun Aleyküm beyler nasılsınız
AS hocamSelamun Aleyküm beyler nasılsınız
Hayırdır?kötüyüm knk
As panpa. İyi diyelim iyi olalım.Selamun Aleyküm beyler nasılsınız
Hayırdır?
İskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.
Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim.
Ne yapalım, infaz kararını size mi versek iskenderin ?
bizim banları bir geri alırsak hayır demem malum o baslıkta hepımız yedıkİskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.
Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim. Ha gerçi, başka birisine de küfürlü karikatürden tolerans gösterip bir seferlik banlamamıştım.
Dar geldi.Bu yaştan sonra olmaz birde heves etmiştim.Noldu abi aracı mı begenmedin yada özel bir durum mu oldu ayıptır sorması.
knk bir yorumdan ne olur deme iyiliğin küçüğü büyüğü olmaz @Iskender kalsın hashtagıyla yardımcı olr musunYine aynı meseleler yani
Yaş kaç ki abi?Dar geldi.Bu yaştan sonra olmaz birde heves etmiştim.
Daha dur gençsin yav.Dar geldi.Bu yaştan sonra olmaz birde heves etmiştim.
Hahahahah benim yetkim yok maalesef, ben de ban yemeyeyim sonraknk bir yorumdan ne olur deme iyiliğin küçüğü büyüğü olmaz @Iskender kalsın hashtagıyla yardımcı olr musun
bizim banları bir geri alırsak hayır demem malum o baslıkta hepımız yedık
İskender önce küfürlü bir resim içeren post paylaşmış (sanırım) sonra bana özür mesajı atmış.
Şimdi özür dileyince de insanın içi böyle bir buruk oluyor. Lakin ben bu sitede birisine küfürlü karikatürden ötürü ceza verdim. Ha gerçi, başka birisine de küfürlü karikatürden tolerans gösterip bir seferlik banlamamıştım.
ne banı yaa berkin dünyanın en merhametli insanı yakışıklı da(atletin gözüküyo knk) bilgili de forumda sevmeyen kimse yok yapmaz ki öyle birşeyHahahahah benim yetkim yok maalesef, ben de ban yemeyeyim sonra
37Yaş kaç ki abi?
Abi naptın ya, sevdiğin istediğin bir arabaysa ve maddi olarak da alabiliyorsan al bence. Dünyaya bir kere geliyoruz, yaşın hiç de geçkin değil yani.