Aynen 35k alıyorumPanpa o gerçek değildi dimi ? Ama bu gerçek. Şimdi bi dk onu yaptınız bunu da yaparsınız dediğine göre 35000$ aldığın da mı doğru ?
Kolun iyilessin sonra pıçaklarsınReise laf edeni pıçaklarım
Aynen 35k alıyorumPanpa o gerçek değildi dimi ? Ama bu gerçek. Şimdi bi dk onu yaptınız bunu da yaparsınız dediğine göre 35000$ aldığın da mı doğru ?
Kolun iyilessin sonra pıçaklarsınReise laf edeni pıçaklarım
(Mesaj içeriği; He hank 35k$ alıyorum gelmişim burda sizle forum muhabbeti çevirip biri ferre atarsa layklıyorum. Ya olm mal mısın bu nasıl bir cümle yahav çocuk çocuk şeyler ya çocuk çocuk şeyl.. hıhı evet 35k$ )Aynen 35k alıyorum
Kolun iyilessin sonra pıçaklarsın
Orhan abi bize ne ısmarlayacaksın?Aynen 35k alıyorum
Kolun iyilessin sonra pıçaklarsın
Ulen 35k doları pilot almıyor dispatcher'a mı verecekler(Mesaj içeriği; He hank 35k$ alıyorum gelmişim burda sizle forum muhabbeti çevirip biri ferre atarsa layklıyorum. Ya olm mal mısın bu nasıl bir cümle yahav çocuk çocuk şeyler ya çocuk çocuk şeyl.. hıhı evet 35k$ )
Balya balya dolarOrhan abi bize ne ısmarlayacaksın?
Ben 1.5 kuşbaşı kaşarlı, 4 lahmacun, tel kadayıf, künefe ve 1L şalgam suyu alabilirimOrhan abi bize ne ısmarlayacaksın?
Panpa benim kolu bacağı da atalım ızgarada doymazsan.Ben 1.5 kuşbaşı kaşarlı, 4 lahmacun, tel kadayıf, künefe ve 1L şalgam suyu alabilirim
Oha nereye düsmüs kanks inanmıorumuçahım kazamı yaptı? hemn ferrarimi getirsnler söyleyn korumalarıma. pardon size yazmıcaktm uçahım kaza yapmışta. pilot ölmemıs ama üzülme yasıyomus. cok zengim nalet olsum.
Nerde@anl_akl koş lan 21 turbo var
Bu tam doymalık menüm bi üstüne maalesef çıkamam ama farklı zamanlarda tabikiPanpa benim kolu bacağı da atalım ızgarada doymazsan.
Yha ufff shöylshne nhasıl oldhu .duçahım kazamı yaptı? hemn ferrarimi getirsnler söyleyn korumalarıma. pardon size yazmıcaktm uçahım kaza yapmışta. pilot ölmemıs ama üzülme yasıyomus. cok zengim nalet olsum.
Sayko musun olm o alıntıyı yaptığın sayfada işte
Kafaya koydum ikinizden birini bir gün alıcam.Gerekirse bir sıfır araba parası yatırıcam alıcam.Abi fotolar için sağ ol eline sağlık.
Pfff kankilotam yha ucahı afrikaya düsmüs ıyyyy cok üzücü keske dubai ye fln düsseydi xsBu tam doymalık menüm bi üstüne maalesef çıkamam ama farklı zamanlarda tabiki
Yha ufff shöylshne nhasıl oldhu .d
oooo orhan abi ben çok aç gözlü değilim 4 lahmacun ama önden 2 kase çorba yanına 1 porsiyon iskender, ortaya bi salata önemli, bide light kola. Bunlar çok aç gözlü herşeyi istiyolar.Orhan abi bize ne ısmarlayacaksın?
Ulan light cola isteyene kadar cok iyi gidiyodun ahfjsjfjsjdjaja light ne olumoooo orhan abi ben çok aç gözlü değilim 4 lahmacun ama önden 2 kase çorba yanına 1 porsiyon iskender, ortaya bi salata önemli, bide light kola. Bunlar çok aç gözlü herşeyi istiyolar.
Ulan light cola isteyene kadar cok iyi gidiyodun ahfjsjfjsjdjaja light ne olum
Orhan abi bu yeni nesil lahmacun kuşbaşı falan istiyo. Sen iyisi mi eski model enjeksiyonlu karbüratörlü kardeşlerine bi mevlüt okut nane fesleğenli tavuk çorbası, etli nohut yemeği, tavuklu ya da kuşbaşılı pirinç pilavı tabldot usulü bi yemek ver bizeUlan light cola isteyene kadar cok iyi gidiyodun ahfjsjfjsjdjaja light ne olum