Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok valla yiğidi öldür hakkini yeme 1 kere bile vurmadı o olaydan sonra.
Ben direk aradım onu anlattim olayı atladi geldi yanıma.
Bana bakti bi seyin var mi dedi yok dedim bende.
Beraber takla attığım arkadaslarima da baktı sordu falan hepimiz turp gibiydik -sağlam arabaymış dimi.

Abi sende tam taklacı güvercinmişsin :D
Ben dayımın H100 ile gece bir arabaya sürttüm görmedim 3 hafta otoparka uğramadım :D
Forumdaki taklacı güvercin rütbesi benden geliyo işte And'dan rica etmiştim o ekledi ahdhahdhahsh
Geçmiş olsun da onu nasıl başardın :D:D
Yav onda benim suçum yok sag arkadan bana carptilar iste bende savruldum
206'dan 3 kırık kaburga ve kırık kol ile çıktım

Zamanında rahmetli babamla Rami'de mal alırken arabayla oynuyordum işte durduğum yerde vites değiştiriyorum falan. Baktım anahtar üstünde, bir tık çevirdiğinde göstergelerin yandığını biliyorum, dedim bi çevireyim ışıkları yansın. Çevirdim işte ışıklar yandı bakıyorum öyle. Sonra hinliğim tuttu, dedim bi tur daha çevireyim. Debriyaja basmadım, araba da birinci vitesteymiş. Bir çevirdim ''bröaaaağhıhıhıhh'' diye bi ses geldi öne doğru fırladı araba öndeki kamyona hafif dokundurdum. Babam geldi, sağ olsun hiç kızmadı kapattı kontağı dedi şöyle böyle şuna bas falan dedi. Şimdi çevir kontağı dedi, çevirdim çalıştı, ''aferin bundan sonra böyle yaparsın şimdi malları yüklemeye yardım et'' demişti. Hey gidi günler be. :rolleyes:

Alın çok merak ettiğiniz ben;
FB_IMG_1484430944024.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...