Kendimi zor frenledim.
Kendimi zor frenledim.
Kendimi zor frenledim.
helal deniz. Vallahi benim en fazla gördğüm 17 falandı galiba.
sadece gülüyorum ahdhsksldçsnsbs
Genital organına ısırgan otu değmiş acıdan kıvranıyor :/Günaydın
Gününüzü sanayide geçirin diyorsun yaniGünaydın dostlar herkese k20 swaplı eg civic gibi bir gün diliyorum
Rus malı russssonu bunu bırakın da, komşunun 2004 lada vegası 1,5 aydır hiç çalışmamış, lastiği inmiş onu değiştirdim az önce.bi de çalıştıralımda şu lastiği öyle şişirmeye gidin 1,5 ay olmuş aman sıkıntı çıkmasın dedim. Tek marşta çalıştı ya la :S
ama araba kütük oğlu kütük be, 170 boyundayım kafam tavana değecek nerdeyse ön koltuktaRus malı russss
Ladalar adamdırBizim buralarda,Karadeniz'de çok sevilir.Dağ, taş,patika yola Tofaş lardan daha güzel gider.Buralar zaten Rusya iklimine benziyor özellikle akşamları buz gibi soğuk eser,disarda polar üzeri mont giyersin.Lada nin efsane kaloriferi sayesinde içinde T-shirt le seyahat edersin dışarıdan tip,tip bakarlar bizim burada birinde enjeksiyonlu samarra var bir iki kere bindim canavar gibionu bunu bırakın da, komşunun 2004 lada vegası 1,5 aydır hiç çalışmamış, lastiği inmiş onu değiştirdim az önce.bi de çalıştıralımda şu lastiği öyle şişirmeye gidin 1,5 ay olmuş aman sıkıntı çıkmasın dedim. Tek marşta çalıştı ya la :S