Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ladalar adamdır:)Bizim buralarda,Karadeniz'de çok sevilir.Dağ, taş,patika yola Tofaş lardan daha güzel gider.Buralar zaten Rusya iklimine benziyor özellikle akşamları buz gibi soğuk eser,disarda polar üzeri mont giyersin.Lada nin efsane kaloriferi sayesinde içinde T-shirt le seyahat edersin dışarıdan tip,tip bakarlar :D bizim burada birinde enjeksiyonu samarra var bir iki kere bindim canavar gibi:)

lada nivaları eskiden çok severdimde ona vereceğim paralara çıkınca aklım hep başka arabalara gidiyo işte be abi , ilerde normal kullanım bi arabam olursa 2nci araba olarak kesinlikle bakabilirim nivalara. TAbi o zamanda karşıma samurai çıkar yine almam ben yine biliyorum kendimi :D :D

Beyler,
Bu gün tee sarıyerden bir arkadaş geldi, aracını test etmem için.
Bende bir güzel test ettim. Kayış dağına ve Narcity yoluna tırmandım.
Araba benden OK aldı.
Tahmin edin arabası ne markaydı, sarıyerden buraya gelip aracını test etmemi isteyecek kadar :)

lada nivaları eskiden çok severdimde ona vereceğim paralara çıkınca aklım hep başka arabalara gidiyo işte be abi , ilerde normal kullanım bi arabam olursa 2nci araba olarak kesinlikle bakabilirim nivalara. TAbi o zamanda karşıma samurai çıkar yine almam ben yine biliyorum kendimi :D :D
Niva ben bundan 7-8 sene evvel bir tane bakmistim o zamanlar ucuzdu 7 bin liraya temizi alabiliyordum.Simdi eski modeller zaten haşat olmuş yüksek model enjeksiyonlu temiz olanlarınada 20-30 bin lira istiyorlar.Kamyon gibi araba için pek az bir rakam değil.Ama keyif için alınır.Ben alırsam 5.9 cheroke Alacam:D

Niva ben bundan 7-8 sene evvel bir tane bakmistim o zamanlar ucuzdu 7 bin liraya temizi alabiliyordum.Simdi eski modeller zaten haşat olmuş yüksek model enjeksiyonlu temiz olanlarınada 20-30 bin lira istiyorlar.Kamyon gibi araba için pek az bir rakam değil.Ama keyif için alınır.Ben alırsam 5.9 cheroke Alacam:D
abi vergi az değil be. :D

@bedirhan. burdan gel :D 101 olur bana uyar :D
Olur olur abi gidelim kafa dağıtırız :D Bana bi fındıklı
Hahah foto çok güzel olmadı mı ama ya hahah yaparken çok güldüm izleyiciler olarak çok şekiliz
IMG-20170118-WA0003.jpg

Gecelerde sanayiinde isim vardı.Bir tamirhanede 5.9'da dev gibi off-road lastikleri vardı.Kaputu,motor kısmı dev gibi..Suriyeli bir çırak motorun üzerine çıkmış hidrolik sıvısı dolduruyordu.

orda da mı suriyeliler ya ? Burda sanayii suriye ırak afganistan doldu. düne kadar çırak bulamıyorum diyodu tamirciler şimdi 30 yaşında suriyeliyi çırak olarak çalıştırıyolar

orda da mı suriyeliler ya ? Burda sanayii suriye ırak afganistan doldu. düne kadar çırak bulamıyorum diyodu tamirciler şimdi 30 yaşında suriyeliyi çırak olarak çalıştırıyolar

İsim vermek gibi olmasın ama İstanbul da lüx araç servislerinde bile çalışanları var.
Oto sanayi de çokça görmek mümkün iyi boya ustalıkları var diyordu arkadaşım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...