Siyah ve kahverengi montum var, zengin değilim ünlü de değilim ama ünlü olmasına katkıda bulunduğumuz çooook
Evet 19 yaşında oğlum var.Evli misin abiÇocuk varsa onu da foruma alalım
Allah bağışlasın. Oğlunu da çağır foruma da knk olakEvet 19 yaşında oğlum var.
Ascona'yı kaçırıyor muEvet 19 yaşında oğlum var.
Oda ilgileniyor otomobillerle dergi koleksiyonu var evde ben bırakırsam ona devrederimAllah bağışlasın. Oğlunu da çağır foruma da knk olak
Tabiki hayır aklından bile geçmez ben kullanımıda ona biraz zor geliyor.Fren mesafesi,tepkimesi, aracın çevikliği yeni araçlara benzemiyor.Ascona'yı kaçırıyor mu
Evlata araba aldın mıTabiki hayır aklından bile geçmez ben kullanımıda ona biraz zor geliyor.Fren mesafesi,tepkimesi, aracın çevikliği yeni araçlara benzemiyor.
Benim babamda eski manuel bi şey olacak kapıda durmaz vallaTabiki hayır aklından bile geçmez ben kullanımıda ona biraz zor geliyor.Fren mesafesi,tepkimesi, aracın çevikliği yeni araçlara benzemiyor.
İyi bir üniversitede güzel bir bölüm tuttursaydi alırdım.Evlata araba aldın mı
babası gibi ipsiz sapsız olmasa bari...İyi bir üniversitede güzel bir bölüm tuttursaydi alırdım.
Seneye mi bıraktı yaİyi bir üniversitede güzel bir bölüm tuttursaydi alırdım.
İlhan abi madem arabalara meraklı bir kardeşimiz, zamanı gelirse sökmesi takması kolay bir araba tercih edin ki arkadaş zehirini atsınİyi bir üniversitede güzel bir bölüm tuttursaydi alırdım.
Babamla eski bi alet almayı planlıyoruz söküp takmalıkYazın da Ekip Oto'dayımİlhan abi madem arabalara meraklı bir kardeşimiz, zamanı gelirse sökmesi takması kolay bir araba tercih edin ki arkadaş zehirini atsın
Liseye başladığı ilk sene dersleri berabattı özel okula vermeyi teklif ettim.İnat etti okumak istemediği çalışmak istediğini iyi bir iş adamı olmak istediğini söyledi.Aciktan okuyor,benim iş yerinden çalışıyor.Seneye mi bıraktı ya
Hedefi ne peki?
En azından tutunabilecek bir işyeri var.Bizde o da yok haline şükretsin bence.Liseye başladığı ilk sene dersleri berabattı özel okula vermeyi teklif ettim.İnat etti okumak istemediği çalışmak istediğini iyi bir iş adamı olmak istediğini söyledi.Aciktan okuyor,benim iş yerinden çalışıyor.
söküp takmaya eski nesil karbüratörlü ve hiç lpg takılmamış benzinli kuş serisi bakın (serçe de olur) amele ve apaçi eline düşmemişleri idealdir. ne öğrendiysem onları söküp takarak öğrendim.Babamla eski bi alet almayı planlıyoruz söküp takmalıkYazın da Ekip Oto'dayım
Biraz hayta güvenebilsem altına Wrx bile veririm ama Allah korusun kaza felan olursa kendimi affedememİlhan abi madem arabalara meraklı bir kardeşimiz, zamanı gelirse sökmesi takması kolay bir araba tercih edin ki arkadaş zehirini atsın
Baban kasap değil miydi?En azından tutunabilecek bir işyeri var.Bizde o da yok haline şükretsin bence.