hadi ya neyse daha iyisini buluruz
ben bakmayı bıraktım hacı ya, işe başladıktan sonra bakıcam beğendiğim arabalar satılıyo sonra üzülüyorum
hadi ya neyse daha iyisini buluruz
Abi bende istesem bu yıl direk makina mühendisliğine gider bir yılımı kaybetmeden bitirince de babamın yanında çalışırdım ama kendim bir şeyler yapmak istiyorum. Böyle babama sırtımı dayamış gibi olmak gelmiyor içimden otomotiv mühendisliği için tekrar hazırlanmayı seçtim. Sevebileceğim bir iş olacağını düşünüyorum.Neden saymayalim?Çalış babana omuz at dükkanı satın aldir ileride işini büyüt 2.subeyi aç vs vs
@hikmetkara hocam şimdi bakıyorum arabaya, kesin km'si düşürülmüş bunun. Ön taraf işlemli, arka taraf da işlemli. Marşpiyeldeki küçük hasarı saymıyorum bile, insanlık hali onlar olur...otomatik diyo hacı ya babamla beraber kullancaz bizimkine otomatik diyince otomatik arabaya bineceğime dolmuşla otobüsle giderim diyor
edit: hacı çok gizli hasarlar var bunda, sol arka çamurluk lastik üstüne dikkatli bak anlarsın rezil bi kaportacının elinden çıkmış bu arada doğru düzgün çekiçlenmemiş bile bunu yapan kaportacıyı @berkertekin ile benim elime verceksiniz biz o tamirciye bi çekiç tutmayı öğretcez
Motorhakann diye nick al sende
@hikmetkara hocam şimdi bakıyorum arabaya, kesin km'si düşürülmüş bunun. Ön taraf işlemli, arka taraf da işlemli. Marşpiyeldeki küçük hasarı saymıyorum bile, insanlık hali onlar olur...
Offf itb'nin görüntüsü cok güzel lan
Yok ben onarılmamış kısmını diyorumbizim marşpiyerlerin çürüklerine çaput bez doldurup macunla kapatıp boyayan kaportacının akrabalarına ettiğim küfürlerden sonra bu tür kaportacı hatalarını insanlık hali diye görmüyorum ben abi
4 bin TL'yi gözden çıkarırsanız neden olmasın hocam...Şu camilere bakın ahlaksız,namussuz, şerefsizler
Ekli dosyayı görüntüle 3556
4 bin TL para cezası alıp serbest kalmışlar.Kulak kesmenin bedeli 4 bin TL işe bu iki namussuzu bulursam bende kulaklarını kesip kurdeleli paket yapıp ellerine verecem.
eh ıste senden naber. hafıza kartı baktım telefona ates pahası.tamirciye para vermeden tekleyen arabayı tamir ettim keyfim yerinde
Abi anadolu sehirlerinde cok yapıyolar bunu kangallara ya vallahi yazık günah amaŞu camilere bakın ahlaksız,namussuz, şerefsizler
Ekli dosyayı görüntüle 3556
4 bin TL para cezası alıp serbest kalmışlar.Kulak kesmenin bedeli 4 bin TL işe bu iki namussuzu bulursam bende kulaklarını kesip kurdeleli paket yapıp ellerine verecem.
Ben 5 bin verecem4 bin TL'yi gözden çıkarırsanız neden olmasın hocam...
Abi onların bir amacı oluyor diye biliyorum kuyruk kesme kulak kesme vs. Ama bu kertenkeleler havladı diye kulak kesen topaçlardanAbi anadolu sehirlerinde cok yapıyolar bunu kangallara ya vallahi yazık günah ama
Canlıya zarar vermenin ne amacı olur ki?Abi onların bir amacı oluyor diye biliyorum kuyruk kesme kulak kesme vs. Ama bu kertenkeleler havladı diye kulak kesen topaçlardan
Amacı olduğunu ben de duymuştum dağlık kırsal bölgelerde yasayanlar için ama bunlar sehirde beslemeye çalışıyor kangalı tipik dağdan gelme kertenkele işte baksana sekillerineAbi onların bir amacı oluyor diye biliyorum kuyruk kesme kulak kesme vs. Ama bu kertenkeleler havladı diye kulak kesen topaçlardan
Kurt ile boğuşurken kulağını kapmasin diye ucunu keserler bunlar kökünden kesmiş.Cani len bunlarAbi onların bir amacı oluyor diye biliyorum kuyruk kesme kulak kesme vs. Ama bu kertenkeleler havladı diye kulak kesen topaçlardan
Bunlar başka birşey de burda söylenmez işteKurt ile boğuşurken kulağını kapmasin diye ucunu keserler bunlar kökünden kesmiş.Cani len bunlar