Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden saymayalim?Çalış babana omuz at dükkanı satın aldir ileride işini büyüt 2.subeyi aç vs vs
Abi bende istesem bu yıl direk makina mühendisliğine gider bir yılımı kaybetmeden bitirince de babamın yanında çalışırdım ama kendim bir şeyler yapmak istiyorum. Böyle babama sırtımı dayamış gibi olmak gelmiyor içimden otomotiv mühendisliği için tekrar hazırlanmayı seçtim. Sevebileceğim bir iş olacağını düşünüyorum.

Bu arada sizin tükan ne üzerindeydi :D

@motorsinann babam 2 gündür araba tekliyo ara ara diyodu bugün çıktı yürü sanayiiye gidiyoz dedim yok gerek yok bujilere baktınmı diyorum baktım kablolarda falan sıkıntı yok diyo dedim baba eminmisiiinnn eminim tamirciye gitcez diyo. sanayiiye giderken amcamların dükkana uğradık orda açtım kaputu çıkardım buji kablolarını bi tanesi baya gevşemiş içinden bi tanesi de kopmuş ucundan bi geçiriyo bi geçirmiyo :p dedim babama yenilerini al gel şunun dedim 25 liraymış aldı geldi 4 buji kablosu taktım canavar :cool: :cool:

Edit: Geçen conta yaktıktan sonra motor yıkatmış orda bujilere su kaçmış sanırım bi çalıştıramamışlar yarım saat kabloları falan söküp temizlemişler vs yüksek ihtimalle orda kopardılar.

Son düzenleme:
otomatik diyo hacı ya :( babamla beraber kullancaz bizimkine otomatik diyince otomatik arabaya bineceğime dolmuşla otobüsle giderim diyor :D

edit: hacı çok gizli hasarlar var bunda, sol arka çamurluk lastik üstüne dikkatli bak anlarsın rezil bi kaportacının elinden çıkmış bu arada doğru düzgün çekiçlenmemiş bile bunu yapan kaportacıyı @berkertekin ile benim elime verceksiniz biz o tamirciye bi çekiç tutmayı öğretcez :D
@hikmetkara hocam şimdi bakıyorum arabaya, kesin km'si düşürülmüş bunun. Ön taraf işlemli, arka taraf da işlemli. Marşpiyeldeki küçük hasarı saymıyorum bile, insanlık hali onlar olur...

@hikmetkara hocam şimdi bakıyorum arabaya, kesin km'si düşürülmüş bunun. Ön taraf işlemli, arka taraf da işlemli. Marşpiyeldeki küçük hasarı saymıyorum bile, insanlık hali onlar olur...

bizim marşpiyerlerin çürüklerine çaput bez doldurup macunla kapatıp boyayan kaportacının akrabalarına ettiğim küfürlerden sonra bu tür kaportacı hatalarını insanlık hali diye görmüyorum ben abi :p

Şu camilere bakın ahlaksız,namussuz, şerefsizler
FB_IMG_1484758189322.jpg
4 bin TL para cezası alıp serbest kalmışlar.Kulak kesmenin bedeli 4 bin TL ise bu iki namussuzu bulursam bende kulaklarını kesip kurdeleli paket yapıp ellerine verecem.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...