Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz hayta güvenebilsem altına Wrx bile veririm ama Allah korusun kaza felan olursa kendimi affedemem
abi bu noktada kendi arabam diye söylemiyorum, zamanında euroncap'ten 4yıldızı alabilmiş, yola iyi oturan, @kerpetenemir kardeşimizi gördükçe de söküp takılması lego gibi olduğunu anladığım Corsa C nin düz vitesle istediğiniz motorunu tavsiye ederim. :)

abi bu noktada kendi arabam diye söylemiyorum, zamanında euroncap'ten 4yıldızı alabilmiş, yola iyi oturan, @kerpetenemir kardeşimizi gördükçe de söküp takılması lego gibi olduğunu anladığım Corsa C nin düz vitesle istediğiniz motorunu tavsiye ederim. :)
Bende benzer fikirdeyim, küçük,pratik sök tak yapabileceği bir araç mantıklı duruyor.Zamani geldiğinde böyle yapacağım.

@ilhan55 Abi Allah bağışlasın
@DuzboruDownpipe olm kasapta iş var okul vs zor geliyosa at kendini dükkana her türlü esnaflık para. bu ülkede ölmeyecek tek sektör gıda sektörü.
@gtepro olm 30 bildirim vardı 20si senin beğenin
@berkertekin abi 20 liraya 4 kapılı manuel kazasız 180bin kmyi geçmemiş olsun alıcam ama yohkkkk 25 lira diyolar direk 4 kapı diyince :(
@Iskender yeni ppn iyi olmuş, noktalama işaretlerine dikkat et
@pulusoglu Naber kanki ?

@ilhan55 Abi Allah bağışlasın
@DuzboruDownpipe olm kasapta iş var okul vs zor geliyosa at kendini dükkana her türlü esnaflık para. bu ülkede ölmeyecek tek sektör gıda sektörü.
@gtepro olm 30 bildirim vardı 20si senin beğenin
@berkertekin abi 20 liraya 4 kapılı manuel kazasız 180bin kmyi geçmemiş olsun alıcam ama yohkkkk 25 lira diyolar direk 4 kapı diyince :(
@Iskender yeni ppn iyi olmuş, noktalama işaretlerine dikkat et
@pulusoglu Naber kanki ?
Maşallah panpa iyi çalışmışsın ahshshsjs:)

otomatik diyo hacı ya :( babamla beraber kullancaz bizimkine otomatik diyince otomatik arabaya bineceğime dolmuşla otobüsle giderim diyor :D

edit: hacı çok gizli hasarlar var bunda, sol arka çamurluk lastik üstüne dikkatli bak anlarsın rezil bi kaportacının elinden çıkmış bu arada doğru düzgün çekiçlenmemiş bile bunu yapan kaportacıyı @berkertekin ile benim elime verceksiniz biz o tamirciye bi çekiç tutmayı öğretcez :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...