44 milyar tlye ne rcler alınır
Kurt ile boğuşurken kulağını kapmasin diye ucunu keserler bunlar kökünden kesmiş.Cani len bunlar
Murat Usta referanslı gıdıklanmış Kamaşullah RC Jantlar kış lastiğine geçtiğinden mi böyle acaba? Bir de yere yaklaştırılmış 206 demek, hafif bozuk zemini olan ilk virajda ağır patlamak demektir. Hatta acemi ellerde düzde bile patlattırır. Standardı makbuldür.44 milyar tlye ne rcler alınır
Benim başıma gelmişti. Bendekiler rüzgar nedeniyle sıçrayanlardı, küçük taneciklerdi. Tek tek tırnaklarımla çıkarmıştım. Başka bir bilgim yok.Abilerim bir el atarmısınız.
Arkadaş arabasını bir inşaatın yanına çekmiş haliyle araba hep çimento olmuş. Yıkmacı çıkarmak için 150 TL gibi bir şey istemiş yok özel birşeyler gerekiyor falan.
Nasıl çıkarırız basınçlı su ile çıkar diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevaba geçersiniz
Yakından basınçlı suyla çıkar.Basincli şu çok yakından vurulduğunda Japonlarin ince boyasını bile kaldırıyorAbilerim bir el atarmısınız.
Arkadaş arabasını bir inşaatın yanına çekmiş haliyle araba hep çimento olmuş. Yıkmacı çıkarmak için 150 TL gibi bir şey istemiş yok özel birşeyler gerekiyor falan.
Nasıl çıkarırız basınçlı su ile çıkar diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevaba geçersiniz
Bizim dobloyla yazın beypazarına giderken yeni ziftlenmiş yoldan geçtik ne yazık ki zift oldu hep alt tarafıAbilerim bir el atarmısınız.
Ben dedim arkadaşa bizim işyerinde mazotla çalışan yıkama makinası var Yağlı parçalar için vs. kullanıyoruz Karcher'in en büyüğünden ben çıkarırım dedim ama iş yeri çok uzak olunca bide tırstı biraz Fiorino'larda vs. yaklaştırınca kaporta içeri gidiyorduYakından basınçlı suyla çıkar.Basincli şu çok yakından vurulduğunda Japonlarin ince boyasını bile kaldırıyor
Gaz yağı olabilir aslında hocam teşekkürler. Sorduğu yıkamacı özel bir kimyasal kullanıyoruz vs. demiş kesin oda böyle bir şey kullanacak kitleyecek 150 TlBizim dobloyla yazın beypazarına giderken yeni ziftlenmiş yoldan geçtik ne yazık ki zift oldu hep alt tarafı
gaz yagıyla çıkarttı yıkamacı baya ugraştı ücretini de verirken gönlünden ne koparsa dedi
Sen sorunca bu olay geldi aklıma
Çimentoyu ben de bilmiyorum
sağol aldı onay bunların sayesine bi yerden editörlük işi aldımooo onaylanmış bile herhalde gayet iyi olmuş eline sağlık
gaz yagı veya mazot işinizi görecektirAbilerim bir el atarmısınız.
japonların neden bu kadar ınce boyası var anlamıyorum gercektenYakından basınçlı suyla çıkar.Basincli şu çok yakından vurulduğunda Japonlarin ince boyasını bile kaldırıyor
Abi zedge diye bir uygulama var oraya bi bak istersen.güzel bir telefona zil sesi önerecek arkadas varmı ? bana soyle guzel degısık bırseyler hadı be gencler. ( darth vader yaptık bır baktım herkeste var marıo da denedık )
yukledım yukledımde ben boyle bır yelpaze gormedım kı bınbır cesıt sey var ordadaAbi zedge diye bir uygulama var oraya bi bak istersen.