Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurt ile boğuşurken kulağını kapmasin diye ucunu keserler bunlar kökünden kesmiş.Cani len bunlar

sadece kulağı kapma değil abi kurtlanıp iltihap kapıyor uzadıkça ama bu bahane değil iltihap kapmasını engellemeleri gerek. Yakalanıp gözaltına alındılar dün 2 saat sonra da 4bin müdür ceza alıp serbest bırakıldılar. Köpek ellerinden alındı tabi

44 milyar tlye ne rcler alınır :D
Murat Usta referanslı gıdıklanmış Kamaşullah RC :) Jantlar kış lastiğine geçtiğinden mi böyle acaba? Bir de yere yaklaştırılmış 206 demek, hafif bozuk zemini olan ilk virajda ağır patlamak demektir. Hatta acemi ellerde düzde bile patlattırır. Standardı makbuldür.

Son düzenleme:
O değil de, bugün İzmit trafiğinde Toyota Bayii'ne 2 km uzaklıkta C-HR gördüm önümde.
Anneme dedim ki "nasıl araba ama? Bak bu yerli" Ne marka o dedi, "TOFAŞ MI" dedi :(
Sonrasında o kadar sessiz kaldım ki, 5 dk sonra uyudu...

Abilerim bir el atarmısınız.
Arkadaş arabasını bir inşaatın yanına çekmiş haliyle araba hep çimento olmuş. Yıkmacı çıkarmak için 150 TL gibi bir şey istemiş yok özel birşeyler gerekiyor falan.
Nasıl çıkarırız basınçlı su ile çıkar diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevaba geçersiniz :D

Arkadaş arabasını bir inşaatın yanına çekmiş haliyle araba hep çimento olmuş. Yıkmacı çıkarmak için 150 TL gibi bir şey istemiş yok özel birşeyler gerekiyor falan.
Nasıl çıkarırız basınçlı su ile çıkar diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevaba geçersiniz :D
Benim başıma gelmişti. Bendekiler rüzgar nedeniyle sıçrayanlardı, küçük taneciklerdi. Tek tek tırnaklarımla çıkarmıştım. Başka bir bilgim yok. :(

Yakından basınçlı suyla çıkar.Basincli şu çok yakından vurulduğunda Japonlarin ince boyasını bile kaldırıyor :D

Bizim dobloyla yazın beypazarına giderken yeni ziftlenmiş yoldan geçtik ne yazık ki zift oldu hep alt tarafı
gaz yagıyla çıkarttı yıkamacı baya ugraştı ücretini de verirken gönlünden ne koparsa dedi
Sen sorunca bu olay geldi aklıma:D:D
Çimentoyu ben de bilmiyorum

Yakından basınçlı suyla çıkar.Basincli şu çok yakından vurulduğunda Japonlarin ince boyasını bile kaldırıyor :D
Ben dedim arkadaşa bizim işyerinde mazotla çalışan yıkama makinası var :D Yağlı parçalar için vs. kullanıyoruz Karcher'in en büyüğünden ben çıkarırım dedim ama iş yeri çok uzak olunca bide tırstı biraz :D Fiorino'larda vs. yaklaştırınca kaporta içeri gidiyordu :D

Bizim dobloyla yazın beypazarına giderken yeni ziftlenmiş yoldan geçtik ne yazık ki zift oldu hep alt tarafı
gaz yagıyla çıkarttı yıkamacı baya ugraştı ücretini de verirken gönlünden ne koparsa dedi
Sen sorunca bu olay geldi aklıma:D:D
Çimentoyu ben de bilmiyorum
Gaz yağı olabilir aslında hocam teşekkürler. Sorduğu yıkamacı özel bir kimyasal kullanıyoruz vs. demiş kesin oda böyle bir şey kullanacak kitleyecek 150 Tl :D

gaz yagı veya mazot işinizi görecektir

güzel bir telefona zil sesi önerecek arkadas varmı ? bana soyle guzel degısık bırseyler hadı be gencler. ( darth vader yaptık bır baktım herkeste var marıo da denedık )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...