Ya akg kulakligin limitlerini ogrenmek icin sordum gerci bu ses karti yeterli olurmu yada daha ust bir kulaklik gerekirmi bilmiyorum ama en temiz ses bu uzantida imis@pulusoglu hacı flac'ı napcan yav?
Ya akg kulakligin limitlerini ogrenmek icin sordum gerci bu ses karti yeterli olurmu yada daha ust bir kulaklik gerekirmi bilmiyorum ama en temiz ses bu uzantida imis@pulusoglu hacı flac'ı napcan yav?
Ya akg kulakligin limitlerini ogrenmek icin sordum gerci bu ses karti yeterli olurmu yada daha ust bir kulaklik gerekirmi bilmiyorum ama en temiz ses bu uzantida imis
Ya niye milliyet haber gibi başlıklar atıyon yazsana ya
Ya niye milliyet haber gibi başlıklar atıyon yazsana ya
Çok ayıp etmişler...O değilde dün FİAT showroomuna gittim. 98 bin liraya fiat egea vardı gözlerime inanamadım. Napcaz biz ya
Şaşırdıkmı?Tabiki Hayır.
Benim yüzümden..Araç sorup durdumBu gece cok sikici ya birisi farkli bi baslk acsada eglensek
Yok be abi farklı bi başlık açılmıyor hic hep aynı seyin lacivertiBenim yüzümden..Araç sorup durdum
İçi temizlenirse çiçek olur abi. Önden tamponunda bir esnetilme olmuş ama olsun, İstanbul'da 2. elin şanındandır. Ön park sensörleri kontrol edilir, sıkıntı varsa onlar yaptırılır.
ben körüm galiba arkadaşlar.İçi temizlenirse çiçek olur abi. Önden tamponunda bir esnetilme olmuş ama olsun, İstanbul'da 2. elin şanındandır. Ön park sensörleri kontrol edilir, sıkıntı varsa onlar yaptırılır.
80'li yılların şirket logoları gibi yemin ederim. Bir de şanlı Türk Lirası'ndan da esinlenilmiş gibi inceden.
sen koskoca juventussun bu logo nedir ya
80'li yılların şirket logoları gibi yemin ederim. Bir de şanlı Türk Lirası'ndan da esinlenilmiş gibi inceden.
Valla tıkladım tahminim Norveç Oslo haftada 2 gün doğru mu?
Valla tıkladım tahminim Norveç Oslo haftada 2 gün doğru mu?
sen koskoca juventussun bu logo nedir ya
Daha güzelini verelim
Buraya buyurun
Daha güzelini verelim