Aleykum selam ozanSelamın aleyküm
Aleykum selam ozanSelamın aleyküm
saol knk naberAleykum selam ozan
Kim nasıl doktor oluyor bilmiyorum ama vaziyet kötü.. Gecenlerde hastanede işim olmuştu bir doktorun mesai saati içerisinde odasında gayet gevşek şekilde elinde telefon ile 20-25 dk muhabbet ederek hastayı kapıda bekletmesine şahit oldum. Konuşması,hal ve hareketleri "bu nasıl tıp fakültesi bitirmiş?" dedirtirdi.Doktor olmasi garibime gidiyor valla
Senden daha yaratici bi seyelr beklerdimsaol knk naber
pavyon assoslist isminde açtım işte daha ne olsunSenden daha yaratici bi seyelr beklerdim
Valla bahsettiginiz noyan in videosunu gordum zaten bizlerede laf carpmis . Bu siteye kendisinin baktigini biliyorum. Iste cok elestirilen dogru is yapar diye kivirmis. Bmw si varken mercedes e atip tutan adam mercedes alinca degisti hemen . Yildiz oldu elde tespih vs su mercedes profili diye bir olay var cidden bmw 3 serisi tayfasi gibi. Her doktoru ayni kefeye koymak pek mantikli degil ama su sekilde yukaridan bakan insanlara ayni sinir oluyorumKim nasıl doktor oluyor bilmiyorum ama vaziyet kötü.. Gecenlerde hastanede işim olmuştu bir doktorun mesai saati içerisinde odasında gayet gevşek şekilde elinde telefon ile 20-25 dk muhabbet ederek hastayı kapıda bekletmesine şahit oldum. Konuşması,hal ve hareketleri "bu nasıl tıp fakültesi bitirmiş?" dedirtirdi.
Senden daha yaratici bi seyelr beklerdim
Diger hesaba ne oldupavyon assoslist isminde açtım işte daha ne olsun
bay gömlek tatile çıkardı knk ilhan beyimize ipsiz sapsız dediğim için ödüllendirildimDiger hesaba ne oldu
Diger hesaba ne oldu
Demekki ettiğimiz şikayetler işe yarıyormusbay gömlek tatile çıkardı knk ilhan beyimize ipsiz sapsız dediğim için ödüllendirildim
Ayyy ilahi hakanişkom ya yan çar açtım bak hemen sıkıntı yokilhan abiye şaka yollu yaptığı yorumdan ötürü sanırım, ayarı yokki sivrizekalının
Aslinda ikinci hesap yasak degilmi ? Yani biz simdi sikayet etsek komple kapatmasi gerekmiyormu berkin in kendiside zaten soledi benim diye ?Dua edin de ben moderatör admin vs değilim......
Bende aynı tabiki her doktor aynı değil.Herkes meslekte,her toplulukta çürük elmalar çıkıyor.Yalniz bu ülkede geçmiş yıllarda torpil yapılan malum toplulukların cezasını halk çekmemeli..Valla bahsettiginiz noyan in videosunu gordum zaten bizlerede laf carpmis . Bu siteye kendisinin baktigini biliyorum. Iste cok elestirilen dogru is yapar diye kivirmis. Bmw si varken mercedes e atip tutan adam mercedes alinca degisti hemen . Yildiz oldu elde tespih vs su mercedes profili diye bir olay var cidden bmw 3 serisi tayfasi gibi. Her doktoru ayni kefeye koymak pek mantikli degil ama su sekilde yukaridan bakan insanlara ayni sinir oluyorum
ahahahha abi ya efsaneLan yaa PLEASE tuşuna basmadan duramıyorum, çekirdek (çiğdem) gibi meret, bırakamıyosun.
http://www.theuselessweb.com/
Ulan saydıracaktım son andaSelamın aleyküm
ben bu çarı beğenmedim ya ismi güzel olmamış harbiden yeni mi açsamUlan saydıracaktım son anda
bizim iskender çıktı ahahahahahah