Yeni aç la bu neben bu çarı beğenmedim ya ismi güzel olmamış harbiden yeni mi açsam
Yeni aç la bu neben bu çarı beğenmedim ya ismi güzel olmamış harbiden yeni mi açsam
sevdicekli bişey knk yeni çar açıyom bunu beğenmedim hadi bayyy xDOzan bu hesabın e mail adresi nasıl?
Aslinda ikinci hesap yasak degilmi ? Yani biz simdi sikayet etsek komple kapatmasi gerekmiyormu berkin in kendiside zaten soledi benim diye ?
Bu nasıl resim böyle tövbe bismillahben bu çarı beğenmedim ya ismi güzel olmamış harbiden yeni mi açsam
Yanlış skille vermişin statlar yanlış kanka bu char adam olmaz yeni char açben bu çarı beğenmedim ya ismi güzel olmamış harbiden yeni mi açsam
Akşama kadar şu şekil dolaşasım var
Panpa simdi napıyosun biliyomusun. Bizim denizlideki eve gidiyorsun babamdan transitin anahtarını alıp aynı seyi yapıyorsun bana video atıyorsunAkşama kadar şu şekil dolaşasım var
Garibim sınavlardan kafayı cozuttu demek kiAkşama kadar şu şekil dolaşasım var
Bilmiyorum abi tedaviye ihtiyacım var elim ayağım kıpır kıpırhayırdır yasin iyi misin
Panpa yaaa egzoz var mı transittePanpa simdi napıyosun biliyomusun. Bizim denizlideki eve gidiyorsun babamdan transitin anahtarını alıp aynı seyi yapıyorsun bana video atıyorsun
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayıpsın panpa hemde ıslıklı öttürmeli bişiler varPanpa yaaa egzoz var mı transitte
Offff en sevdiğim valla arada 2. vitesle yan koruz, ha deli koca transitAyıpsın panpa hemde ıslıklı öttürmeli bişiler var
Ne içtin lan doğru söyleBilmiyorum abi tedaviye ihtiyacım var elim ayağım kıpır kıpır
Ne içtin lan doğru söyle
sen iste 3 te bile yakarızOffff en sevdiğim valla arada 2. vitesle yan koruz, ha deli koca transit
Kafamda deli şeyler dönüyo orhan abi..Ne içtin lan doğru söyle
KenevirNe içtin lan doğru söyle