Vallaha aynı dizilerdeki gibiİlanlara üstün körü baktım.Şu Sıfır villayı peşin para 670-680 bin liraya bile bırakırlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...lida-tripleks-villa-750.000tl-349422574/detay
Vallaha aynı dizilerdeki gibiİlanlara üstün körü baktım.Şu Sıfır villayı peşin para 670-680 bin liraya bile bırakırlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...lida-tripleks-villa-750.000tl-349422574/detay
Hiçde değil valla mevkisi çok iyi ordu'yuda yozgat sanmayın Sıfır villa daha ne olsun.Aynı fiyata istanbulda güzel mevkide 2+1 anca alınır.abı genede cok degılmı buraya yahu
Bu cümleler beni deliliğe sürüklüyor bir tane 2000-2001 model toros alıp Villa'ya peşinat veresim geliyorVallaha aynı dizilerdeki gibi
Sigortalarla ana şalter kaç amperler acaba... Aydınlatmalarla prizler ayrı sigorta mı? Kapalı garaj var mı? Bir de balkondaki yer fayansları çok iyi olmamış bence. 6+2 evde umarım mutfak salondan ayrıdır. Satıcı sizseniz linç etmeyin abi de, kafamda deli sorular... Elimde değil...İlanlara üstün körü baktım.Şu Sıfır villayı peşin para 670-680 bin liraya bile bırakırlar.
abı bende ıstanbuldayım valla bahsettıgınız seyler dogru sonumuz hayrolsun zaten ates pahası artıkHiçde değil valla mevkisi çok iyi ordu'yuda yozgat sanmayın Sıfır villa daha ne olsun.Aynı fiyata istanbulda güzel mevkide 2+1 anca alınır.
abı bırdaha herhangı bır sey alırken dırek sana sorcam ısterse araba ısterse ev ısterse ıkıncı el bır urun dırek abı sana resmını atcam ben boyle bırsey gormedım ben körüm herhalde saygılar abiSigortalarla ana şalter kaç amperler acaba... Aydınlatmalarla prizler ayrı sigorta mı? Kapalı garaj var mı? Bir de balkondaki yer fayansları çok iyi olmamış bence. 6+2 evde umarım mutfak salondan ayrıdır. Satıcı sizseniz linç etmeyin abi de, kafamda deli sorular... Elimde değil...
Bu cümleler beni deliliğe sürüklüyor bir tane 2000-2001 model toros alıp Villa'ya peşinat veresim geliyor
Sigortalarla ana şalter kaç amperler acaba... Aydınlatmalarla prizler ayrı sigorta mı? Kapalı garaj var mı? Bir de balkondaki yer fayansları çok iyi olmamış bence. 6+2 evde umarım mutfak salondan ayrıdır. Satıcı sizseniz linç etmeyin abi de, kafamda deli sorular... Elimde değil...
750 Şerden ikisi 1 Buçuk milyon Biz gariban adamız ne arar o para
Edit: Vurma İlhan abi tamam bida demicem X5 falan vurma abi
Vay bee..ben böyle birşey görmedim,duymadımSeni şirketin mali işler müdür yapayım hocamSigortalarla ana şalter kaç amperler acaba... Aydınlatmalarla prizler ayrı sigorta mı? Kapalı garaj var mı? Bir de balkondaki yer fayansları çok iyi olmamış bence. 6+2 evde umarım mutfak salondan ayrıdır. Satıcı sizseniz linç etmeyin abi de, kafamda deli sorular... Elimde değil...
Abi sen garibansan biz ölek ya750 Şerden ikisi 1 Buçuk milyon Biz gariban adamız ne arar o para
Arkadaşlarla beraber kiralık ev bakmaya gittiğim doğrudur. Özellikle klozete filan çok dikkat ederim, deli muamelesi görürüm. Burada anlatmamın mümkün olmadığı detaylar var, çok dikkat etmek gerekir. Islak mekanlar da mühim...abı bırdaha herhangı bır sey alırken dırek sana sorcam ısterse araba ısterse ev ısterse ıkıncı el bır urun dırek abı sana resmını atcam ben boyle bırsey gormedım ben körüm herhalde saygılar abi
Bunu diyen site içerisinde havuzlu 1 milyonluk evde oturuyor..Abi sen garibansan biz ölek ya
ceyhun barı sen yapma evı satsan su resmı tamamlarsın be anlamasak yedırcenAbi sen garibansan biz ölek ya
Valla helal olsun abi gel kahve içelim ahslsmxösSigortalarla ana şalter kaç amperler acaba... Aydınlatmalarla prizler ayrı sigorta mı? Kapalı garaj var mı? Bir de balkondaki yer fayansları çok iyi olmamış bence. 6+2 evde umarım mutfak salondan ayrıdır. Satıcı sizseniz linç etmeyin abi de, kafamda deli sorular... Elimde değil...
Mali işlerde kazandıramam da, kalite kontrol tarzı birimlerde biraz kurumsal eğitimle faydam dokunabilirVay bee..ben böyle birşey görmedim,duymadımSeni şirketin mali işler müdür yapayım hocam
abı valla boyle ınsanlar cok zekı olur derler sherlock gıbı kımsenın dıkkat etmedıgı detayları cok kısı goremez bana dusmez abı sana bole demek ama benım gozumde su yorumlar cok farklı duzeyde ve populerlık gıderek artıyor abı ozel mesajdan sorulara hazırlan benceArkadaşlarla beraber kiralık ev bakmaya gittiğim doğrudur. Özellikle klozete filan çok dikkat ederim, deli muamelesi görürüm. Burada anlatmamın mümkün olmadığı detaylar var, çok dikkat etmek gerekir. Islak mekanlar da mühim...
Yok be abi yaceyhun barı sen yapma evı satsan su resmı tamamlarsın be anlamasak yedırcen
Sherlock nere ben nere... Daha isimleri aklımda tutamıyorum hocam benabı valla boyle ınsanlar cok zekı olur derler sherlock gıbı kımsenın dıkkat etmedıgı detayları cok kısı goremez bana dusmez abı sana bole demek ama benım gozumde su yorumlar cok farklı duzeyde ve populerlık gıderek artıyor abı ozel mesajdan sorulara hazırlan bence
bızde ıstanbuldayız yahu bılıyoruz ev fıyatlarını az cok sana soyle dıyeyım 4 aydır hala ev bakıyoruz bulamadık uygununuYok be abi ya