Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyorum Eren Tekin abimiz nasıl bu kadar test çekip yetiştiriyor adam bildiğin dublör kullanıyormuş :D
Allah'ım ya hahahha
IMG-20170119-WA0028.jpg

kardeş bu araba ne yahu? Komple boyalı, bir boya daha istiyor. Bir de km düşürülmüş. En az 300k km'si var bunun :) Bol bol su alır içeri bu araba :D Yine de gidip bir ustaya göstertmek lazım, direklerde yamulma var mı, geometrisi gönyesi kaymış mı diye. Bir de alıp kullanmak lazım yüksek hızda titriyor mu, sağa sola çekiyor mu... Başka marka olsa direk elerim de, Honda olunca belki yürürü vardır diyorum :)

kardeş bu araba ne yahu? Komple boyalı, bir boya daha istiyor. Bir de km düşürülmüş. En az 300k km'si var bunun :) Bol bol su alır içeri bu araba :D Yine de gidip bir ustaya göstertmek lazım, direklerde yamulma var mı, geometrisi gönyesi kaymış mı diye. Bir de alıp kullanmak lazım yüksek hızda titriyor mu, sağa sola çekiyor mu... Başka marka olsa direk elerim de, Honda olunca belki yürürü vardır diyorum :)

hahahahah ya sorma zaten boyası kaportadaki ofsaytları belli de km düşük adam fiyatı da düşük yazmış direk diyosun var bunda bi cinslik :D

Alma hocam şimdi alma, yakında gayrimenkul balonu patlayacak. Ev fiyatları inanılmaz düşebilir, o zamanı bekleyin bence.
Şimdiden başladı haberler de ev fiyatları %20 düştü vs işte daha uygun kredi gibi haberler. 1+0 Stüdyo daireleri bi taraflarına sokarlar artık Esenyurt ta 500.000Tl'ye :/

Abi oralarda İstanbul gibi iş imkanı olsa kim durur bu beton ormanında :(
Benim babam mesela emekli olunca köyde yaşamak hayaliyle çalışıyor bir evimizi satıp köye ev yaptırdı.
Buralarda çok maaşlı sabah 9 akşam 6 çalışan sayısı az zaten.Çoğu kişi ya memur yada kendini işi kurmuş zanaatkar,esnaf,sanayici vs gayet güzel paralar kazanılıyor.Cesur olup riski göze alıp girişimci olan birazda çalışkan ve kafayı kullanan biri sıfırdan bile güzel bir hayat yaşayabilir burada..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...