Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sherlock nere ben nere... Daha isimleri aklımda tutamıyorum hocam ben :D
hocam psıkolog sevgılım oldugundan bırseyler kaptım o sundan kaynaklı. ıstemedıgın ıcın abı. mesela sana sorsak ıste gecen haftakı su su arabada ne hata vardı kesın hatırlarsın ama ıs basıt seylere geldımı yok bılıyorum ben abı onu bu sadece detaylara onem vermekten kaynaklı

Ne tarz bakıyorsunuz?
ya yatırımlık bakıyoruz bırazda benım oturabılecegım sekılde. kadıkoy bostancı arasından cıkmayı dusunmuyoruz maltepeye kayabılırız ama merkezı olmalı 3 artı 1 altı gelmıyor. elde 1.5 artı 1 yatırımlık ev var ama 65 metre kare evden hayır gelmıyor acıkcası o yuzden daha cok oturmalık dıyebılırım aslında.

ya yatırımlık bakıyoruz bırazda benım oturabılecegım sekılde. kadıkoy bostancı arasından cıkmayı dusunmuyoruz maltepeye kayabılırız ama merkezı olmalı 3 artı 1 altı gelmıyor. elde 1.5 artı 1 yatırımlık ev var ama 65 metre kare evden hayır gelmıyor acıkcası o yuzden daha cok oturmalık dıyebılırım aslında.
Sana bizim süreden verelim abi. Site emlakçısının oğlu benim kankam sana buluruz güzel bişey istersen. Sen bütçe ver bana.

Sana bizim süreden verelim abi. Site emlakçısının oğlu benim kankam sana buluruz güzel bişey istersen. Sen bütçe ver bana.
site pek dusunmuyoruz aslında. benım ılk bakmak ıstedıgım yerler yıne goztepe suadıye cıvarları. ha bana dersenkı 3 artı 1 guzel cephede orta daırelerde sana 500 olur dusunuruz onuda belırteyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...