Estağfurullah abi.Sherlock nere ben nere... Daha isimleri aklımda tutamıyorum hocam ben
Estağfurullah abi.Sherlock nere ben nere... Daha isimleri aklımda tutamıyorum hocam ben
Seni unutmadım CeyhunEstağfurullah abi.
Ne tarz bakıyorsunuz?bızde ıstanbuldayız yahu bılıyoruz ev fıyatlarını az cok sana soyle dıyeyım 4 aydır hala ev bakıyoruz bulamadık uygununu
hocam psıkolog sevgılım oldugundan bırseyler kaptım o sundan kaynaklı. ıstemedıgın ıcın abı. mesela sana sorsak ıste gecen haftakı su su arabada ne hata vardı kesın hatırlarsın ama ıs basıt seylere geldımı yok bılıyorum ben abı onu bu sadece detaylara onem vermekten kaynaklıSherlock nere ben nere... Daha isimleri aklımda tutamıyorum hocam ben
Kalite,kontrol ile ilgili birşey bir durum yok hocam yav bizim iş yerinde üzüldüm bak..Mali işlerde kazandıramam da, kalite kontrol tarzı birimlerde biraz kurumsal eğitimle faydam dokunabilir
Oturmalık penceresi olan güzel kapılıNe tarz bakıyorsunuz?
Kaç istanbuldan yol yakınken cok ciddiyimbızde ıstanbuldayız yahu bılıyoruz ev fıyatlarını az cok sana soyle dıyeyım 4 aydır hala ev bakıyoruz bulamadık uygununu
ya yatırımlık bakıyoruz bırazda benım oturabılecegım sekılde. kadıkoy bostancı arasından cıkmayı dusunmuyoruz maltepeye kayabılırız ama merkezı olmalı 3 artı 1 altı gelmıyor. elde 1.5 artı 1 yatırımlık ev var ama 65 metre kare evden hayır gelmıyor acıkcası o yuzden daha cok oturmalık dıyebılırım aslında.Ne tarz bakıyorsunuz?
Sen ne zaman samsuna geliyorsun orhancımKaç istanbuldan yol yakınken cok ciddiyim
abı hatun ısrar etmese turkıyede bır sanıye kalmam alırım lıman cuzdanımı gıderım belcıkaya ne kalcam burada da ıste olmuyorKaç istanbuldan yol yakınken cok ciddiyim
Abi ben hatunla konuştum ortak 2 il belirledik gibi Nevşehir kayseri arası bi yer olucakSen ne zaman samsuna geliyorsun orhancım
ortak mı ahahahaha ılahı hıc gulesım yoktu bakAbi ben hatunla konuştum ortak 2 il belirledik gibi Nevşehir kayseri arası bi yer olucak
Valla bejim ki de ist diye tutturuyodu tayin sakarya bi çıktı el mahkum isterse gelmesinabı hatun ısrar etmese turkıyede bır sanıye kalmam alırım lıman cuzdanımı gıderım belcıkaya ne kalcam burada da ıste olmuyor
Abi ben hatunla konuştum ortak 2 il belirledik gibi Nevşehir kayseri arası bi yer olucak
Sana bizim süreden verelim abi. Site emlakçısının oğlu benim kankam sana buluruz güzel bişey istersen. Sen bütçe ver bana.ya yatırımlık bakıyoruz bırazda benım oturabılecegım sekılde. kadıkoy bostancı arasından cıkmayı dusunmuyoruz maltepeye kayabılırız ama merkezı olmalı 3 artı 1 altı gelmıyor. elde 1.5 artı 1 yatırımlık ev var ama 65 metre kare evden hayır gelmıyor acıkcası o yuzden daha cok oturmalık dıyebılırım aslında.
ya bırak sen onu tayın cıkmasa tıpıs tıpıs burdaydın yeme benıValla bejim ki de ist diye tutturuyodu tayin sakarya bi çıktı el mahkum isterse gelmesin
Vay be..ilgi çekici..Ortak bir şehir seç orada yaşa.. güzelmiş..Abi ben hatunla konuştum ortak 2 il belirledik gibi Nevşehir kayseri arası bi yer olucak
Ya ben iş bulmaya bulurum onun da bulmasi lazim cok ufak sehirler gelmez bizeortak mı ahahahaha ılahı hıc gulesım yoktu bak
site pek dusunmuyoruz aslında. benım ılk bakmak ıstedıgım yerler yıne goztepe suadıye cıvarları. ha bana dersenkı 3 artı 1 guzel cephede orta daırelerde sana 500 olur dusunuruz onuda belırteyımSana bizim süreden verelim abi. Site emlakçısının oğlu benim kankam sana buluruz güzel bişey istersen. Sen bütçe ver bana.