Yazmaz mı ve abi. Acaba benim direktör ne yazmış karneme 34 kişiyiz ib bölümünde 2 sinifiz hepinize ayri ayri yazdim dediydi.Karnede hala çok çalışman lazım gibi şeyler yazılıyor mu sınıf hocaları tarafından
Yazmaz mı ve abi. Acaba benim direktör ne yazmış karneme 34 kişiyiz ib bölümünde 2 sinifiz hepinize ayri ayri yazdim dediydi.Karnede hala çok çalışman lazım gibi şeyler yazılıyor mu sınıf hocaları tarafından
İyi gecelerneyseeeeee bana müsaaade beyler iyi geceler hepinize
iyi geceler. birazdan geri gelebilirsin. Buradan kolay ayrılamıyor insan.neyseeeeee bana müsaaade beyler iyi geceler hepinize
Yok beya gayet rahattı.hahahahahaha mert bey bi panikledi mi?
Nereye yavneyseeeeee bana müsaaade beyler iyi geceler hepinize
İyi geceler allah rahatlık versin.neyseeeeee bana müsaaade beyler iyi geceler hepinize
Nereye yav
Daha erken saat 00.39
İyi geceler Hakan Abi Taunuslu rüyalar
Anneme dedim sabah valiz hazırlayacan nereye gidiyon dedi gelemiyorum yaniHerkese iyi geceler.
@DuzboruDownpipe sabah erken geliyorsan bekleriz. Yoksa hiç zorlama
İyi gecelerHerkese iyi geceler.
@DuzboruDownpipe sabah erken geliyorsan bekleriz. Yoksa hiç zorlama
oha dlfisçd iş dmsldlldlsGusülleri tazeleyin bizim bi arkadaş kadir gecesinde teravihe gusülsüz gittiydi çıkışta araba çarpıyodu ashksksmsmx
İyi geceler dostumBenim şarj bitiyor herkese iyi geceler.
Benim daha ban hakkim var siz soyleyin ozelden yazin ben atarim berkinide hic sevmiyorum zaten yolda gorsem... neyse oraya daha var
Boşver reisSelamlar, herkese iyi akşamlar,
Bazen yoğunluktan sadece sabahları ve akşamları girebiliyorum. Şikayetleri de ancak o zaman gözden geçirebiliyorum. Sorun yok, gördüm göreceğimi
Yolda görsen ne yapacaksın merak ediyorum ? Ne bileyim beni görünce hakaret, küfür ettiğinde veya beni dövmeye kalkıştığında göğe mi ereceksin ?
ok.Anneme dedim sabah valiz hazırlayacan nereye gidiyon dedi gelemiyorum yani
No panic bizde kardeşhahahahahaha mert bey bi panikledi mi?
iyi iyi panik düşmanındır zaten. Sanki f1 yarışçısıyımNo panic bizde kardeş