Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence herkesin üzerinde genel bir bıkkınlık ve sıkılmışlık var bu ara ondan dolayı buralarda sakin ve durgun.
Valla ceyhun kurumsal kimlik olacaksa yani bu mecralar temsil edecekse videolar gelmeliydi. Kimse gidip noyana diyormu video nerde kaldi diye veya carviser otomobil dunyama. Su iki kanal zaten arabanin yaninda verilen brosuru okumaktan baska sey yapmiyorlar ben onlara kimsenin video nerede gelsin artik dedigini gormedim.

Abi tip falan yok ondan bide ben çok sert kuralları olan biriyim bazı konularda ondan.
Tip olayını geç panpa. Karizma önemli olan, allaha şükür açta değilsin açıkta değilsin. Arabalardan bir süre uzaklaşıp kendine vakit ayır armut piş ağzıma düş felsefesiyle olmuyor bu işler. Aynaya baktığında görmek istediğin şekli senin elde etmen lazım

Valla ceyhun kurumsal kimlik olacaksa yani bu mecralar temsil edecekse videolar gelmeliydi. Kimse gidip noyana diyormu video nerde kaldi diye veya carviser otomobil dunyama. Su iki kanal zaten arabanin yaninda verilen brosuru okumaktan baska sey yapmiyorlar ben onlara kimsenin video nerede gelsin artik dedigini gormedim.

Abi şimdi Noyan kişisel bir kanal adam Vlogger sayılır ben profesyonel test yapıyorum demiyor sonuçta. Burda şöyle bir sorun var sinan abi eline alsa kamerayı sokakta yürürken bile iki hoş beş anlatsa biz izlemez miyiz? Bedava içerik ya nerde o eski evde ki videolar. Param olsa ne alırdım muhabbetleri vs. Sigara kullanmıyorum biri benim yerime yaksın..

Abi şimdi Noyan kişisel bir kanal adam Vlogger sayılır ben profesyonel test yapıyorum demiyor sonuçta. Burda şöyle bir sorun var sinan abi eline alsa kamerayı sokakta yürürken bile iki hoş beş anlatsa biz izlemez miyiz? Bedava içerik ya nerde o eski evde ki videolar. Param olsa ne alırdım muhabbetleri vs. Sigara kullanmıyorum biri benim yerime yaksın..
Niye and cokmu profesyonel veya sinan . Ikiside islerinde basarili insanlar ama herkes izlesin anlasin diye basite indirgiyor adamlar .iste zaten bizde o muhabbeti seviyoruz yoksa acarim diger kanallari araba kac yakio kac metre ogrenirim zaten

Tip olayını geç panpa. Karizma önemli olan, allaha şükür açta değilsin açıkta değilsin. Arabalardan bir süre uzaklaşıp kendine vakit ayır armut piş ağzıma düş felsefesiyle olmuyor bu işler. Aynaya baktığında görmek istediğin şekli senin elde etmen lazım
O işte hiç olmuyor abi beğenen böyle beğensin beğenmezse de yapacak bişey yok

Niye and cokmu profesyonel veya sinan . Ikiside islerinde basarili insanlar ama herkes izlesin anlasin diye basite indirgiyor adamlar .iste zaten bizde o muhabbeti seviyoruz yoksa acarim diger kanallari araba kac yakio kac metre ogrenirim zaten
Eskiden fren dozajından tut geyiğe kadar hepsi vardı ama şimdi o tat pek yok. Daha çok yeni nesil takipçilere uyarlama var. Madem bunlar yoksa forumda bizimle muhabbet etsinler. Bizimde işimiz var ama buraya guruplar muhabbet ediyoruz yani.

Abi adamların geçmişlerini bir baktığında şimdi onlar Profesyonel değilde kim profesyonel? :(

Muhabnet ediyoruz ama benim çevrem pek şaapmaz yani.
Her teneffüs kafamı sıraya koyup Otopark da gezerken bi kız ya ne var otopark da dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım ne bileyim gir bak dedim akağsjwosğjwdj
Panpa kültürlü adamsın kıza da gidip Vag Dsg problemi tartışacak değilsin biraz berkecanlık şart ayıqtın

Ya beyler nasıl olmuyo ben arabaya para harcamayı bırakıp 3 ay önce üst baş dizeyim dedim hayatıma 3 kız girdi bırakın bu işi o zaman zevkiniz başarısız, yanınızda bir kızla alışverişe gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...