Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her teneffüs kafamı sıraya koyup Otopark da gezerken bi kız ya ne var otopark da dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım ne bileyim gir bak dedim akağsjwosğjwdj
Panpa kültürlü adamsın kıza da gidip Vag Dsg problemi tartışacak değilsin biraz berkecanlık şart ayıqtın
Valla zerre umrumda değil o salak 250 gramlılar kızlar için kendimizden geçecek değiliz şükür allaha.

Ya beyler nasıl olmuyo ben arabaya para harcamayı bırakıp 3 ay önce üst baş dizeyim dedim hayatıma 3 kız girdi bırakın bu işi o zaman zevkiniz başarısız, yanınızda bir kızla alışverişe gidin
Hocam senin chara üst baş dizmişsin sende birşeyler var bizim skiller bile verilmemiş ondan biraz şey oluyor :D
Birde çok arayınca sömürgecilerin gazabına uğramak var kullan at yaparlar vallaha @gtepro senin okulda çoktur onlardan dikkat et jajsjsj

Valla zerre umrumda değil o salak 250 gramlılar kızlar için kendimizden geçecek değiliz şükür allaha.
IMG-20170103-WA0001.jpg

Güldürdün @gtepro jaosjsbsusıwb

Olm ağzınız 2 kelime laf yapsın konuşmayı bilin sonrası kendiliğinden geliyo zaten
Bana dün gece gelen mesaj
Ekli dosyayı görüntüle 3659
Hele bi de sevgili eş flaan yaptıktan sonra daha da açılıyor insanın kısmeti :D
Orhan baba ateşle oynuyorsun yapmağğğğğğğğ
Burdan Orhan beyin yakışıklı Cool biri olduğunu anlamak M5 ile yanlamak kadar kolay
Taktik pls taktik de bizde kütüphane ve kitap kültürü yok :(

Son düzenleme:
Geçmem be abi o zamanlar başka işlerim olacaği için vakit bile bulamam.
Olm ağzınız 2 kelime laf yapsın konuşmayı bilin sonrası kendiliğinden geliyo zaten
Bana dün gece gelen mesaj
Ekli dosyayı görüntüle 3659
Hele bi de sevgili eş flaan yaptıktan sonra daha da açılıyor insanın kısmeti :D
Evet kısmet konusunda katılıyorum abi de çok iyi ya hatunu büyülemişsin resmen. Kim bilir nasıl bir umut hayallere düşüncelere kapılmıştır gerçekten çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...